11 March 2014

Cara Buang 'Word Verification' Di Kotak Komen

Assalamualaikum dan selamat hari Selasa semua.

Harini SukaGelak nak buat tutorial lagi. Sebab-sebab SukaGelak nak buat tuto ni kerana tiap kali blogwalking, mesti jumpa blog yang letak wod verification ni. Biasanya SukaGelak skip je blog die. Tak pun komen dekat shout box. Tak perlu kot nak bukti yang SukaGelak ni bukan robot. Huhuhu...
Cara buang word verification

Blogger dashbord
Setting
Posts and comments
Show word verification
No
Save setting

Siap. Senang je kan. Kacang goreng je ni. 
Harap-harap entri ni dapat membantu terutamanya untuk blogger baru.
Lastly, selamat berblog.

Terima kasih sudi baca :)
Wassalam.

Previous Post
Next Post

post written by:

6 comments:

  1. maaf ganggu

    jom turut serta GA pertama saya :)

    amirkhalis.blogspot.com/2014/03/ga-pertama-oleh-amir-khalis.html

    ReplyDelete
  2. ramai blogger yg x suka word verification ni...mmg elok dibuang...

    ReplyDelete
  3. licha salu je salah key in number tu bila nk komen dekat blog orang ..
    :)

    ReplyDelete
  4. A'a...ramai lagi yang ada word verification ni.
    Nombor plak panjang2 nak kena taip... X perlu pun ada benda ni...elok sgt x pakai.
    Yana pun x suka...

    ReplyDelete
  5. lagi mudah nak komen tanpa word verification ni kan

    ReplyDelete
  6. nice share.. masih ramai lagi blogger yg x buang word verification tu.. kita yg nk komen ni pun rasa malas... hehehe

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.