20 March 2014

Kenapa Saya Tak Update Blog?

Assalamualaikum semua. Selamat hari Khamis.

Macam lama pula rasenya tak menaip-naip kat sini. Rindu pulak dengan kawan-kawan blog yang selalu menyinggah kat sini. Hewhewhew..

Sebenarnya SukaGelak dapat pembantu. Alhamdulillah. Pembantu yang akan menggantikan SukaGelak kalau SukaGelak cuti ke, pergi koir ke atau ade aktiviti lain ke. Rasa ringan sikit kepala ni. Takdelah rasa serba salah kalau nak cuti. Serba salah sebab kena bagi nama siapa yang kene ganti SukaGelak. Alahai bos, bos kan ade kuasa veto. Kenapa nak suruh pilih-pilih pula? Dah lah nak kena pilih tu kawan sendiri. Memang serba salah jadinya. Kang tak memasal bermasam muka.
Glossy Emoticons Clip Art
Hari Isnin haritu bos bagi berita gumbira. Budak baru ni akan ganti SukaGelak kalau SukaGelak tak de. Persiapan awal katenya. Padahal coti bersalin bulan 8 kot. InsyaAllah. Takpa lah. Train awal-awal bia die biasa dengan persekitaran tempat kerja ni.

Okeylah kengkawan, jumpa di entri yang lain. Selamat menjalankan tugas.
Terima kasih sudi baca :)
Wassalam.
Previous Post
Next Post

post written by:

5 comments:

  1. selamat mcurahkn ilmu kpd new staff tuuu.. heheh.. =)

    ReplyDelete
  2. tak apa dulukan yang mana patut didulukan...oh julia due bulan 8 ek? ok take care dear...

    ReplyDelete
  3. jaga dii tu.. :) dahulukan mne penting

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.