10 March 2014

Pemenang Top Refferal dan Bloglist Segmen Jom Blogwalking

Alhamdulillah.. Tamat juga segmen yang SukaGelak anjurkan ni. Walaupun segmen blogwalk je, dapat jugak sambutan dari korang. Terima kasih banyak-banyak kepada yang sudi join. Kepada yang tak sempat nak join tu nanti SukaGelak buat segmen lagi. Okeh. Promise.

Berikut diumumkan pemenang untuk top refferal. (Wah, skemalah pulak ayat)
Tahniah buat Deno, sila pm SukaGelak dekat facebook ye.

Yang ni pulak senarai penyeri bloglist SukaGelak. Harapnya korang pun sudi-sudilah kiranya masukkan blog SukaGelak dalam bloglist korang jugak ye. (^.^)v

Ade pertambahan 2 tempat lagi. Tahniah buat yang tersenarai :)
Terima kasih sudi baca.
Wassalam.
Previous Post
Next Post

post written by:

20 comments:

  1. Eheee..baru perasan la, yanapinkblossom pun terpilih juga. Nasib baik juga scroll sampai bawah, sbb no.12 (last sekali).
    Hihihi.....tq Julia (^^,)

    Nanti kita buat entry pasal awak yer~

    ReplyDelete
  2. sedih... x dapat lg... huhuhu..

    x apa... stay mencuba


    http://mie-cyber.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Tahniah para pememang.. =) nk continue bw lagi.

    ReplyDelete
  4. Tahniah kepada para pemenang yang telah berusaha.

    ReplyDelete
  5. Wahh..excitednye! alhamdulillah. Thanks sis! nti bole join segmen sis lagi =)

    ReplyDelete
  6. thniah kepada semua pemenang^^

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah ... tersenarai tu,... dan tahniah pd raka-rakan lain

    ReplyDelete
  8. wee...trima kasih :DD tahniah jugak buat pemenang yang lain .

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah.. tersenarai sbgai bloglist ye.. okay..nanti kita tukar2 bloglist ye.. :)

    baru je nak blogwalking..hihi sebab sebelum ni mabuk balik ngadap blog..

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.