17 April 2014

Ancaman Pepijat 'Heartbleed'

Semalam ada terpandang pasal Heartbleed ni. Tapi tak tergerak pun nak baca lebih lanjut. 
Harini dapat pulak emel dari HiShop. Bagitau yang website diorang bebas virus Heartbleed. Terus SukaGelak cek url blog ni. Dan 'result'nye adalah
Klik gambar untuk lebih jelas.
Alhamdulillah tak de masalah. 
Rupa-rupanya virus ni dah serang 34 website dan pihak SKMM dah pun bagi warning kepada pihak yang terlibat.
Klik gambar untuk lebih jelas.
Kalau korang pun nak cek jugak, boleh klik → https://filippo.io/Heartbleed/
Maklumat lanjut mengenai Heartbleed → http://heartbleed.com/
---------------------------------------------------------------------------------------------
Jemput join segmen SukaGelak

Terima kasih sudi baca :)
Wassalam.
Previous Post
Next Post

post written by:

7 comments:

  1. dah test alhamdulillah selamat

    ReplyDelete
  2. thanks for sharing dear, nak gi check jugaklah...

    ReplyDelete
  3. ye ke ???? alamak ! Zara pon nak cek jgk ~~~~~~ thnks sharing tauuu

    ReplyDelete
  4. Owh, tak tahu pun pasal ni.. thanks sharing.. =) nak check juga la..

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.