26 May 2014

CPUV Nuffnang - Sanofi Lactacyd April 2014

Assalamualaikum semua.

Dari pagi tadi dok baca kawan-kawan blog dapat CPUV dari encik Nuffnang ha.
Dengan rasa jeles yang teramat tinggi, SukaGelak pun cek akaun Nuffnang.
Alhamdulillah, dapat juga. Terima kasih banyak-banyak dekat encik Nuffnang.
Kalau korang nak tau, blog SukaGelak ni bukannya selalu dapat CPUV ni.
Maklumlah, tak berapa nak aktif sangat.
Update blog pun ikut mood. 

Haippp, korang jangan ikut perangai SukaGelak tau.
Nanti dapat reward sikit je. Pastu nak jeles-jeles dekat blogger yang dapat banyak CPUV. Haha.

Kalau nak dapat CPUV ni kena rajin.
Rajin update blog.
Rajin blogwalking.
Rajin buat segmen.
Rajin hantar ticket dekat Nuffnang.
Rajin tinggalkan komen kat blog.
Segala-galanyalah kena rajin.

Bila traffik blog dah tinggi, barulah pengiklan nampak.
Bila pengiklan dah nampak, barulah masyukkk.
Bila dah masyuk, jangan lupa diri. Okeh :)

Terima kasih sudi baca :)
Wassalam.

( Psstttt.. Jangan lupa klik iklan SukaGelak ye. Jangan lupa tinggalkan komen skali :) )
Previous Post
Next Post

post written by:

8 comments:

  1. Alhamdulillah rezeki Julia... congrats, iolss tumpang happy...

    ReplyDelete
  2. Tahniah.. Rupanya saya pun dapat jugak.. ada 2, nestum n sanofi

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih :), double tahniah jugak untuk awak.

      Delete
  3. Alhamdulillah.. nk try check gaklaa.. ;)

    ReplyDelete
  4. Tak penah dapat lagi. Maybe sebab saya baru sgt kot blogging anyway tahniah kak julia

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.