Latest

20 May 2014

Segmen Bloglist Bubblynotes.Com 48 Jam #1

http://www.bubblynotes.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html
Segmen Bloglist Bubblynotes.Com 48 Jam #1 bermula dari 20/5/2014 SEHINGGA 22/5/2014, jam 9.45 a.m... Semua blogger tak kira yang baru atau lama, femes atau tidak, retis atau tidak dijemput untuk memeriahkan segmen ini... Tujuan? Pertama, haruslah nak pilih 10 orang blogger yang bertuah untuk masuk bloglist Bubblynotes.Com dan nak rapatkan lagi silaturahim sesama kita, follow memfollow untuk semua blogger2 yang menyertai segmen ini. Pemenang segmen akan dipilih oleh pakcik Random.Org...

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. FOLLOW blog Bubblynotes.Com 
2. Buat entri bertajuk: Segmen Bloglist Bubblynotes.Com 48 Jam #1
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak.

Kemudian pastekan coding seperti tutorial di bawah ini...

 
4. Tinggalkan URL entry uolss ke dalam ruangan komen di bawah. 

Simple dan mudah kannn??? Segmen copy+paste paling awesome kot bagi iolss... 

PEMILIHAN PEMENANG:
1. 10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org) 
2. Pemenang akan diumumkan pada 23/5/2014.

54 comments:

Farah Waheda Wahid said...

thanks julia for support and joining... jangan lupa semak senarai peserta di sini...

http://www.bubblynotes.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

sYiRa LoKMaN said...

terbaikk :)

Normi Nieza said...

gud luck..:)
singgah dr segmen yg sama..:)
http://norminieza.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

Faizal Mohamad Twon Tawi said...

Good luck

Saya juga join

http://syukurnyasihat.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

n O e s u h a i m i said...

good luck julia

Nurfaezah Abdullah said...

selamat bersegmen kak ^^

Miss Fatyn said...

follow awak #1247. join segemen ni jugak. Good luck :)

Nor Ariffin Hamzah said...

Datang membalas kunjungan dari segmen yang sama..

Nuriesya Nadia said...

Datang jalan jalan dan follow juga ! ^^ #1248

Z@i Z@mR33 said...

singgah sini blk dr segmen bloglist bubblynotes

nor nazliana said...

dtg cni jgk

shalimar yusof said...

Gud Luck yaaaa
Follower #1250

PetakBunga said...

Askm,
Bila nak joint GA kita plk?
http://petakbunga-diari.blogspot.com/2014/05/bagaimana-kamu-tahu-kamu-sudah-jatuh_16.html

Mar Mansor said...

bw sini dari segmen yang sama..good luck ye

nurerna hazwani said...

salam dik. singgah disini yek dr segmen yg sama.

http://alongwawaerna.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

nurerna hazwani said...

salam kak. singgah disini yek dr segmen yg sama.

http://alongwawaerna.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

aniesa ahmad said...

Gud luck . Singgah dari segmen yang sama sambil klik churp churp :)

http://aniesaahmad.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

aniesa ahmad said...

Gud luck . Singgah dari segmen yang sama sambil klik churp churp :)

http://aniesaahmad.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

Hafiza AizZawa said...

Selamat bersegmen.. Fiza singgah dr segmen yang sama.. jemput ke http://ourmemoria.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

Fuza Musa said...

fuza pun join

http://fuzamusa.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Zumal balas kunjungan kat sini :))

Cikgu Norazimah said...

Datang dari segmen yang sama, all the best ;)

http://www.cekgunorazimah.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

Anonymous said...

kite follow ~ kite dari segmen yang sama.. jalan jalan sini.. gud luck :D

http://sitiyangmenaip.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

aneezjaafar said...

salam singgah dan follow..

good luck.
saya pun join..

http://aniszahirah87.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

Khairul Bariah said...

good luck julia, done follow awak
feel free to hit me back :)

http://sweetmemories4u.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

Nanie Dean said...

Singgah dari segmen yang sama... selamat bersegmen ye...

Miss Fatyn said...

salam kenal.. Good luck n follow

thisni3zahata said...

Good Luck To you Julia.. =)

ahkak gojes said...

akak singgah dr segmen ni jugak

http://eryati.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

Efa Aziz said...

Singgah sini sis ^^. Goodluck ;)

Niesa said...

gudluck!singgah dari segmen yg sama juga..thanks singgah blog niesa.. :)

Anizz Annisa said...

gud luck.. selamat bersegmen.. :D

Naramas Aman said...

Jemput singgah di blog saya :(

http://nota-kembara.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

MaMa MuRsYiD said...

singgah dari segmen ni jugak... good luck ye..

F I E Q A said...

sggah sini dr segmen yg sama ! good luck ! ^^ .. http://lovehim30.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

Aspire Angel said...

salam ukhuwah,selamat bersegmen & good luck ^_^

Ieka Farhana said...

salam balas kunjungan dari

http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

nadia LUv said...

salam ukhuwah...gd luck.dari segmen yang sama ,jgn lupa singgah yer hihiks
http://coretanpenanadia.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

Jia Rizaira said...

Salam singgah dari segmen yg sama.

http://mindakabur.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

Azlan Strider said...

Good luck and all the best yaa..datang dari segmen yang sama...

p/s: follow sini

Regards,
-Strider-

Bro Nan said...

Gud Luck & Salam Perkenalan

My recent post : Jangan Join !!! Segmen Bloglist Bubblynotes.Com 48 Jam #1

fatihah fazlin said...

singgah follow dari segmen yang sama
:)

http://fatihahfazlin333.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

brohantu said...

singgah dari segmen. follow jugak

husna yusof said...

singgah sini semula :) dari segmen same :)

RDZ Z said...

Singgah sini dari segemn yang sama. Good luck Julia..

http://myblogsantai.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

cahaya mata said...

hi.. dtg blogwalking dr segmen yg sama.. gudluck! jemput follow&singgah ke blog saya juga.. =) http://muslimahad-deen.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

Syuhada Baharudin said...

salam mesra..

datang blogwalking dari segmen yang sama.

http://syuhadabaharudin.com/2014/05/20/segmen-bloglist-bubblynotes-com-48-jam-1/

AyuInsYiraH said...

ayu dtg dari segmen yg sama..

http://www.ayuinsyirah.my/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

Mia Liana said...

datang menyinggah dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

Aisya A. said...

kunjungan balas dari segmen yang sama :)

Nur Suhadah said...

Salam perkenalan..... sy sggah sni dr segmen yg sama & follow jgak....:-)

http://suhadah-manap.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

Hidayah Mohamad said...

Salam ukhuwah.. saya singgah sini dr segmen yg sama dan follow awak gak.. ")

http://www.semutrajin.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html?m=1

Fiqa Nsz said...

Datang dari segmen yang sama :)

Btw jemput join giveaway fiqa dengan hanya 3 syarat mudah,
jadi jangan lepaskan peluang untuk merebut hadiah menarik yang ditawarkan!
Top Refferal bakal membawa pulang hadiah album Infinite Last Romeo [official original album], Cabutan bertuah pula mencari seramai 16 pemenang untuk merebut hadiah seperti MP3 shuffle, Infinite Replica Jersey, Notebook, Infinite Key Holder, Infinite badges dan topup!

Giveaway ini berlansung selama sebulan iaitu dari 15 May sehingga 15 Jun 2014.
Jom sertai sekarang sebelum terlambat!

INFINITE LAST ROMEO GIVEAWAY BY FIQA NSZ

shalimar yusof said...

Salam singgah petang dr
http://notashalimar.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html