1 May 2014

Segmen Tamat

Alhamdulillah, akhirnya tamat juga segmen yang sukagelak anjurkan. Walaupun kurang sambutan, tapi SukaGelak hargai sangat-sangat rakan-rakan blog yang sudi memeriahkan segmen yang tak seberapa ni.
Memandangkan SukaGelak sekarang dalam mood bercuti, pemenang segmen ni akan diumumkan pada 5 Mei 2014, bersamaan dengan hari SukaGelak kembali ke ofis. Hehe.. Jangan jeles. Sukagelak cuti lama tau.

Mana yang dah join tu, jangan lupe blogwalk semua perserta ye. semoga dapat menambah kenalan di alam maya ni. Senarai peserta kat SINI

Sampai berjumpa lagi.
Terima kasih sudi baca.
Wassalam.
Previous Post
Next Post

post written by:

2 comments:

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.