5 Mei 2014

Senarai Pemenang Segmen Pre 100k PV Topup Giveaway

Okeh semua. Seperti yang SukaGelak telah janjikan dalam entri sebelum ni, harini SukaGelak nak umumkan senarai pemenang-pemenang yang bertuah. Eh, eh, tiba-tiba je nak umum. Bila buat segmen??
 Huwarghhhh.. Sampai hati korang tak perasan segmen SukaGelak. Tak pelah. Dah tutup dah pun. Next time pulak ye :)

Jom tengok siapa yang pakcik random ni dah pilih.





Kepada pemilik-pemilik nombor cabutan bertuah di atas, sila emailkan detail anda di emilea1701@gmail.com.
Nama :
Link Segmen :
No Peserta :
Facebook :
Topup : Maxis / Digi / Celcom

Boleh cek nombor anda di --> Senarai peserta

Tahniah pada yang bertuah. Yang tak bertuah tu jangan putus asa. Nanti SukaGelak buat segmen lagi ye. Eh, eh ade yang nak join ke kalau SukaGelak buat segmen lagi? Hehe.
Terima kasih sudi baca.
Wassalam.

9 ulasan:

  1. tahniah kepada pemenang walaupun saya tak join XD

    BalasPadam
  2. blogwalking sini dari GA tengkubutang...jom join GA saya

    jom join GA saya :

    http://dia-honey.blogspot.com/2014/05/giveaway-3rd-anniversary-syahoney-kitty.html

    BalasPadam
  3. tahniah kepada semua pemenang

    BalasPadam
  4. uhuk tak menang, papa pun tahniah semua ^^ sy nk join lagi kalau sukagelak buat segmen ^_^

    BalasPadam
  5. Tahniah kepada para pemenang! =)

    http://syahmizaludin.blogspot.com/2014/05/segmen-mini-topup-giveaway-by-jurnal.html

    Jom join Mini Topup GA saya? Tamat pada 04 JUN nie...

    BalasPadam
  6. alhamdulillah...ada rezeki nana..tq sis!nana da sent details..if tak dapat inform nana ye sis:)

    BalasPadam
  7. Allah ~ ama mintak maaflah ye. Ama baru perasan... busy sikit.. jak gi ama sent butir butir tu k ?

    BalasPadam
  8. sis.. sorry ~ ama baru perasan :( *thanx*

    BalasPadam