5 May 2014

Senarai Pemenang Segmen Pre 100k PV Topup Giveaway

Okeh semua. Seperti yang SukaGelak telah janjikan dalam entri sebelum ni, harini SukaGelak nak umumkan senarai pemenang-pemenang yang bertuah. Eh, eh, tiba-tiba je nak umum. Bila buat segmen??
 Huwarghhhh.. Sampai hati korang tak perasan segmen SukaGelak. Tak pelah. Dah tutup dah pun. Next time pulak ye :)

Jom tengok siapa yang pakcik random ni dah pilih.





Kepada pemilik-pemilik nombor cabutan bertuah di atas, sila emailkan detail anda di emilea1701@gmail.com.
Nama :
Link Segmen :
No Peserta :
Facebook :
Topup : Maxis / Digi / Celcom

Boleh cek nombor anda di --> Senarai peserta

Tahniah pada yang bertuah. Yang tak bertuah tu jangan putus asa. Nanti SukaGelak buat segmen lagi ye. Eh, eh ade yang nak join ke kalau SukaGelak buat segmen lagi? Hehe.
Terima kasih sudi baca.
Wassalam.

Previous Post
Next Post

post written by:

9 comments:

  1. tahniah kepada pemenang walaupun saya tak join XD

    ReplyDelete
  2. blogwalking sini dari GA tengkubutang...jom join GA saya

    jom join GA saya :

    http://dia-honey.blogspot.com/2014/05/giveaway-3rd-anniversary-syahoney-kitty.html

    ReplyDelete
  3. tahniah kepada semua pemenang

    ReplyDelete
  4. uhuk tak menang, papa pun tahniah semua ^^ sy nk join lagi kalau sukagelak buat segmen ^_^

    ReplyDelete
  5. Tahniah kepada para pemenang! =)

    http://syahmizaludin.blogspot.com/2014/05/segmen-mini-topup-giveaway-by-jurnal.html

    Jom join Mini Topup GA saya? Tamat pada 04 JUN nie...

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah...ada rezeki nana..tq sis!nana da sent details..if tak dapat inform nana ye sis:)

    ReplyDelete
  7. Allah ~ ama mintak maaflah ye. Ama baru perasan... busy sikit.. jak gi ama sent butir butir tu k ?

    ReplyDelete
  8. sis.. sorry ~ ama baru perasan :( *thanx*

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.