24 June 2014

Blogspot demam eh?

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.

Ntah kenapalah harini SukaGelak rasa mengantuk sesangat. Rasanya tak makan nasik lemak pun harini, apetah lagi makan ubat selsema. Mata macam dah kena gam. Adoi... Tolong tolong..

Nak berblogwalk pulak dashboard ntah macam ape ntah. SukaGelak confirm korang pun sama jugakkan. Tak dapat nak klik 'view more'.
Blog dashboard
Layankan jela. Harap-harap tak berpanjanganlah masalah ni. Tak puas hati tak dapat baca blog kawan-kawan yang lain. Baca yang kat bloglist je. Huhuhu.. 

Terima kasih sudi baca.
Wassalam :)
Previous Post
Next Post

post written by:

11 comments:

  1. Samalah. Sejak minggu lepas lagi macamni...huhuhu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. minggu lepas ye..semalam baru perasan :(

      Delete
  2. Ha'ah, sama lah kita. Tak dapat nak klik "view more" tu. Kenp entah :)

    ReplyDelete
  3. kan kan ingat kan demam tu ana sorang ja yg bermasalah rupenya ramai lg yg mcm tue..huhuu..kita ni pulun la godek kot salah setting..adeh..mata pun mengntuk gak ni mcm di gam2 ja..huhuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. dapat tido jap mesti best kan..hehe :)

      Delete
  4. Betul betul , apa yang tak kena tah dengan dashboard. Dari semalam. T_T.

    ReplyDelete
  5. samalah...jadi mcm ni jugak..adeiii -_-

    ReplyDelete
  6. betul tu akak...samalah kita akak...dari semalam cam ni...harap2 cepat sembuh huhu...

    ReplyDelete
  7. jyeah sekarang da ok. Ingtkn eda je kena benda alah ni. hahah

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.