19 June 2014

Tips CPUV Nuffnang

Assalamualaikum semua, selamat pagi.

Harini nak share sikit dengan korang pasal CPUV Nuffnang. Cube korang tengok gambar kat bawah ni.
Encik Nuffnang
Okeh, seriously tak pernah dapat 4 kempen berturut-turut macam ni. Selalunya nak dapat sebulan sekali pun susah. Kali ni macam senang pula melekat. 

Mungkin sebab SukaGelak baru update blog profile dengan letak survey 2.0 kot. Ada terbaca jugak tips yang blogger-blogger lain share. Antara tips diorang :
1/ Update profile
2/ Update blog poll / survey
3/ Hantar tiket ( yang ni SukaGelak dah lama tak buat )

Korang pun boleh cuba jugak. Mana tau melekat pula nanti. Jangan lupa share sikit dengan SukaGelak yek (^.^)v

Apa-apa pun terima kasih dekat pengunjung blog SukaGelak yang tak jemu bertandang :)
Terima kasih sudi baca. 
Salam ukhwah.
Wassalam.
Previous Post
Next Post

post written by:

15 comments:

  1. Thanks bagi tip. iday lepas baca ni terus pergi letak poll 2.0 tu. Hehehe :)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah dan tahniah, rezeki mencurah2 dari nuffnang

    ReplyDelete
  3. tahniah.. berderet tuh.. sy tak pnh lg dpt cpuv.. btw thanks kongsi info :-)


    done follow sini..

    ReplyDelete
  4. Lama jugak dh xupdate ni..alahai...ap pon tahniah ye

    ReplyDelete
  5. tahniah
    moga lebih byk tawaran kempen cpuv buat kita bersama

    ReplyDelete
  6. tahniah, tips ni memang menjadi...;)

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.