19 Jun 2014

Tips CPUV Nuffnang

Assalamualaikum semua, selamat pagi.

Harini nak share sikit dengan korang pasal CPUV Nuffnang. Cube korang tengok gambar kat bawah ni.
Encik Nuffnang
Okeh, seriously tak pernah dapat 4 kempen berturut-turut macam ni. Selalunya nak dapat sebulan sekali pun susah. Kali ni macam senang pula melekat. 

Mungkin sebab SukaGelak baru update blog profile dengan letak survey 2.0 kot. Ada terbaca jugak tips yang blogger-blogger lain share. Antara tips diorang :
1/ Update profile
2/ Update blog poll / survey
3/ Hantar tiket ( yang ni SukaGelak dah lama tak buat )

Korang pun boleh cuba jugak. Mana tau melekat pula nanti. Jangan lupa share sikit dengan SukaGelak yek (^.^)v

Apa-apa pun terima kasih dekat pengunjung blog SukaGelak yang tak jemu bertandang :)
Terima kasih sudi baca. 
Salam ukhwah.
Wassalam.

15 ulasan:

  1. Thanks bagi tip. iday lepas baca ni terus pergi letak poll 2.0 tu. Hehehe :)

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah dan tahniah, rezeki mencurah2 dari nuffnang

    BalasPadam
  3. tahniah.. berderet tuh.. sy tak pnh lg dpt cpuv.. btw thanks kongsi info :-)


    done follow sini..

    BalasPadam
  4. Lama jugak dh xupdate ni..alahai...ap pon tahniah ye

    BalasPadam
  5. tahniah
    moga lebih byk tawaran kempen cpuv buat kita bersama

    BalasPadam
  6. tahniah, tips ni memang menjadi...;)

    BalasPadam