16 December 2014

Jadual Cuti Am Tahun 2015

Untuk rujukan diri sendiri dan kawan-kawan juga.
Tahun ni banyak cuti long weekend. Jadi, boleh plan cuti awal-awal. 

Semoga tahun 2015 ni ada rezeki mama Muhammad Firash bertukar kerja ke Johor. InsyaAllah, amin. Tak tahu macam mana rasanya jadi suri rumah tangga sepenuh masa nanti. Macam tak sabar pun ada jugak ni. Semoga Allah permudahkan segalanya. Amin.

Terima kasih sudi singgah.
Wassalam.
Previous Post
Next Post

post written by:

7 comments:

  1. Terima kasih di atas perkongsian ini... ^_^

    ReplyDelete
  2. dah lama sgt nak pergi bercuti satu family. T-T dah dpt kereta ni lagi semangat

    ReplyDelete
    Replies
    1. asyik kerja pun bosan jugak. sesekali rehatkan minda :)

      Delete
  3. saya rasa ni aktiviti wajib setiap orang kan. masuk bln dec je pakat check calendar utk cuti utk next year..hehee... betul next year banyk ct long weekend. sedap la nk plan jalan2. smoga julia dpt tukar kerja ke johor next year :-)

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.