Jadual Cuti Am Tahun 2015

Untuk rujukan diri sendiri dan kawan-kawan juga.
Tahun ni banyak cuti long weekend. Jadi, boleh plan cuti awal-awal. 

Semoga tahun 2015 ni ada rezeki mama Muhammad Firash bertukar kerja ke Johor. InsyaAllah, amin. Tak tahu macam mana rasanya jadi suri rumah tangga sepenuh masa nanti. Macam tak sabar pun ada jugak ni. Semoga Allah permudahkan segalanya. Amin.

Terima kasih sudi singgah.
Wassalam.

7 Comments

Terima kasih di atas perkongsian ini... ^_^
h- Zinnirah said…
dah lama sgt nak pergi bercuti satu family. T-T dah dpt kereta ni lagi semangat
julia jamaludin said…
asyik kerja pun bosan jugak. sesekali rehatkan minda :)
saya rasa ni aktiviti wajib setiap orang kan. masuk bln dec je pakat check calendar utk cuti utk next year..hehee... betul next year banyk ct long weekend. sedap la nk plan jalan2. smoga julia dpt tukar kerja ke johor next year :-)
julia jamaludin said…
hehe..InsyaAllah amin :)
calrase patrick said…
Perkongsian yang sangat berguna