14 January 2015

Ephyra Skin Bar Best Ke?

Assalamualaikum semua.
Alhamdulillah blog SukaGelak terpilih untuk mencuba produk terbaru keluaran Oceanlife Marketing Sdn Bhd iaitu Ephyra Skin bar.

Kalau korang nak tau, kulit SukaGelak ni kalau dah keluar jerawat memang lama dan kesan die bukan main lama lagi nak hilangkan. Macam-macam SukaGelak buat. Sampai rasa nak putus asa dah.

Tapi lepas SukaGelak try skin bar ni, rasa macam nak melompat-lompat happy sebab kesan hitam jerawat dah beransur hilang. Walaupun masih nampak lagi, tapi bila guna berterusan InsyaAllah lama-kelamaan kesan tersebut akan hilang.


Haaa, korang nampak tak perbezaan yang ketara sangat tu. Kesan hitam bekas jerawat hampir hilang. Rasa seronok sangat-sangat. Tak pernah terfikir yang kulit muka SukaGelak ni boleh bersih semula.

Ni ade 1 rahsia nak bagitau. SukaGelak bahagi dua dabun ni, 1 untuk muka 1 lagi untuk badan. Hasilnya sangat puas hati. Kalau korang jenis yang badan berbau, SukaGelak memang recommend sabun ni dekat korang. Dahlah wangi, boleh tutup bau yang tak sepatutnya pulak tu.

Tu rahsia yang pertama, rahsia yang kedua pulak, sebagai seorang ibu yang dah 5 bulan bersalin, kesan stretch marks memang susah nak hilangkan. Nak sental kuat2 dekat perut sakitlah pula. SukaGelak cuma usap dengan penuh kasih sayang dekat perut, alhamdulillah kesannye semakin pudar. Kena buat dengan sabar ye kengkawan. InsyaAllah korang akan berpuas hati.

Berminat ke nak beli sabun ni? Okeh, detail boleh tengok dekat bawah ni ye.

Official Facebook : https://www.facebook.com/oceanlife2u
Official Instagram : @ephyra2u
Hotline : 019 3999 238 / 03 41417889 (office hours only)



Giveaway Ephyra Skin Bar Di Mialiana.com ini dianjurkan oleh blogger Mia Liana dan ditaja sepenuhnya oleh Oceanlife Marketing Sdn Bhd. Untuk mengetahui preview dan hadiah giveaway, sila klik SINI.

** Ejen/dealer Ephyra lain dilarang membuat promosi di ruangan komen entri review peserta giveaway ini. Harap maklum.
Previous Post
Next Post

post written by:

9 comments:

  1. makin flawless, jealousnya, huhu
    singgah sini, dari GA yang sama, good luck!
    http://www.haneeza.com/2015/01/ephyra-skin-bar-rahsia-jelita.html

    ReplyDelete
  2. Salam... Terima kasih sudi hantar entri review ini sebelum 11.59 malam 14 Januari 2015 di

    http://www.mialiana.com/2014/12/giveaway-ephyra-skin-bar-review-ephyra.html.

    Keputusan akan diumumkan pada 20 Januari 2015.

    Gud luck (^_^)

    - Mia Liana -

    ReplyDelete
  3. Hi hi hi☺!! Goodluck hehe. Menjadi kan Ephyra?
    Alhamdulillah kan hiks.

    Qila pun singgah dari GA sama jugak weeee! GOODLUCK to both of us~

    ReplyDelete
  4. Salam... Terima kasih sudi hantar entri review ini sebelum 11.59 malam 14 Januari 2015 di

    http://www.mialiana.com/2014/12/giveaway-ephyra-skin-bar-review-ephyra.html.

    Keputusan akan diumumkan pada 20 Januari 2015.

    Gud luck (^_^)

    - Mia Liana -

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum julia...semakin berseri n gud luck...;)

    ReplyDelete
  6. WAHHHHHHHHH !!! 😱😱😱😱

    makin cantik lah lepas nie,😆😆😆

    http://www.azneyshamsuddin.com/2015/01/official-facebook-httpswww.html

    ReplyDelete
  7. mmg untung pakai ephyra skin bar nie.
    2 dalam 1.
    muka dan badan boleh pakai,
    lepas ni kena cuba minuman dia plak :)

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.