Menang Google Lottery..Yeayyy - Kasih Juju

13 Mac 2015

Menang Google Lottery..Yeayyy

klik gambar untuk lebih jelas
klik gambar untuk lebih jelas
Assalamualaikum semua pembaca blog SukaGelak. 
Harini SukaGelak nak kongsi sikit pasal email yang SukaGelak dapat ni.
Kemain seronok lagi bila dapat email ni. Rase macam nak beli rumah banglo sebijik dekat KL ni. Tapi kalau tengok daripada jumlah yang tertera tu ada banyak lagi balance. Haha

Okeh, korang jangan nak menganga sangat ye kalau dapat email yang macam ni. Email ni sama sekali FAKE dan SCAM.
Tolonglah jangan percaya bulat-bulat. Kalau nak percaya pun percaya petak-petak. Haha.. Kemain rajin lagi orang ni menipu. SukaGelak dah merayau dekat google.com. Diorang tak pernah buat mende ni. So korang jangan gata-gatal nak email balik detail yang diorang minta tu ye.

Takkanlah diorang ni baik hati sangat nak bagi korang duit selambak macam tu kan. Mesti akan ada sesuatu yang diorang akan mintak. Taktik terbaru ni. Peringatan juga untuk diri sendiri.

Terima kasih sudi baca.
Wassalam.

9 ulasan:

  1. best ek kalau betul dpat..huh..shopping la..hahaha

    BalasPadam
  2. macam nih pun ada ke? macam2 sekarang kan..

    BalasPadam
  3. kekadang ada orang percaya taw
    jangan lah kita terpedaya..
    nauzubillah

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum kak, hehehe kayooo kena scam je. bertabahlah ye.. hehehhe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Walaikumsalam, hehe..kalo macam ni memang kayo sangat :)

      Padam
  5. saya pun dpt. hadohaiii.. tnb lah. kfc lah. kdg2 rasa mcm nak percya je tp kalau dah masuk peti spam tu mmg SamPAh la kan

    BalasPadam