29 April 2015

Blog Kena Kutuk

Wah!! siapa yang berani kutuk blog sukagelak ni? kemain lagi korang ye. korang sepatutnya tinggalkan sekali contact number supaya sukagelak boleh kenal dengan korang.

hehehehe.. korang ingat sukagelak marah ke? owh tidak. sila jangan salah sangka. sukagelak sayang dekat korang ni. dan sukagelak tau korang pun sayang dekat sukagelak kan. kalau tak takkan lah korang tinggalkan komen macam tu kan? kan? kan?

korang nak tau kekomen apa yang dia tinggalkan? meh tengok gambar dekat bawah ni.
print screen ni dari result poll nuffnang dekat blog sukagelak. sukagelak hargai sesangat komen yang macam ni. kalau takde komen macam ni kang sukagelak main syok sendiri je kan dalam dunia blog ni. terima kasih banyak-banyak dekat hamba Allah yang sudi tinggalkan komen sedemikian.

kalau korang pun nak tinggalkan komen-komen dekat poll nuffnang tu, boleh klik macam gambar yang sukagelak dah print screen kat bawah ni.
klik je butang + tu. lepas tu korang boleh jawab soalan-soalan yang muncul. dari situ sukagelak boleh perbaiki lagi mutu persembahan blog sukagelak ini.

terima kasih dekat korang sebab sudi jawab poll nuffnang ni. :)
wassalam.
Previous Post
Next Post

post written by:

9 comments:

  1. haha..kira cantik dah blog ni kalau nak banding dengan blog saya..huhu

    ReplyDelete
  2. Dulu ada psg. Pastu dh buang utk ringankan blog..

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum. wahh berguna rupanya poll hehehhee

    ReplyDelete
  4. As salam,

    azney singgah jenjalan sini :)


    xoxo,
    azneyshamsuddin

    ReplyDelete
  5. kutukan halus tu, kutuk secara bertamadun. hihi^^ lama x dtg sni

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.