Blog Kena Kutuk

Wah!! siapa yang berani kutuk blog sukagelak ni? kemain lagi korang ye. korang sepatutnya tinggalkan sekali contact number supaya sukagelak boleh kenal dengan korang.

hehehehe.. korang ingat sukagelak marah ke? owh tidak. sila jangan salah sangka. sukagelak sayang dekat korang ni. dan sukagelak tau korang pun sayang dekat sukagelak kan. kalau tak takkan lah korang tinggalkan komen macam tu kan? kan? kan?

korang nak tau kekomen apa yang dia tinggalkan? meh tengok gambar dekat bawah ni.
print screen ni dari result poll nuffnang dekat blog sukagelak. sukagelak hargai sesangat komen yang macam ni. kalau takde komen macam ni kang sukagelak main syok sendiri je kan dalam dunia blog ni. terima kasih banyak-banyak dekat hamba Allah yang sudi tinggalkan komen sedemikian.

kalau korang pun nak tinggalkan komen-komen dekat poll nuffnang tu, boleh klik macam gambar yang sukagelak dah print screen kat bawah ni.
klik je butang + tu. lepas tu korang boleh jawab soalan-soalan yang muncul. dari situ sukagelak boleh perbaiki lagi mutu persembahan blog sukagelak ini.

terima kasih dekat korang sebab sudi jawab poll nuffnang ni. :)
wassalam.

9 Comments

Normi Nieza said…
eh..komen tu kat mana?
Julia Jamaludin said…
dekat result poll nuffnang cik normi :)
Wanie Masduki said…
haha..kira cantik dah blog ni kalau nak banding dengan blog saya..huhu
Julia Jamaludin said…
nak kene tambah bunga-bunga kot..hehe..
eh..boleh yer.
best3..
Maria Firdz said…
Dulu ada psg. Pastu dh buang utk ringankan blog..
Sheila Salim said…
Assalamualaikum. wahh berguna rupanya poll hehehhee
As salam,

azney singgah jenjalan sini :)


xoxo,
azneyshamsuddin
h- Zinnirah said…
kutukan halus tu, kutuk secara bertamadun. hihi^^ lama x dtg sni