Wajah Putih Gebu dengan My Beauty Herbs Whitening Intensive Booster Skincare

Assalamualaikum semua. Alhamdulillah, masih lagi dikurniakan kesihatan yang baik untuk menikmati keindahan alam ciptaan Allah swt.

Harini SukaGelak nak share dengan korang hasil yang SukaGelak dapat setelah sebulan menggunakan produk dari My Beauty Herbs ni. 

Jom kita tengok dulu apa yang kita dapat kalau beli set Whitening Intensive Booster ni:

Pakej produk mengandungi :
MBH Whitening Booster Soap
MBH Whitening Booster Day Cream
MBH Whitening Booster Oxygenating Night Cream

MBH Whitening Booster Soap
Diperkaya dengan Marine Plant Stem Cell, Glutathione, Collagen, Pearl Powder, Vitamin C, Vitamin E, Rice Extract dan nutrisi tumbuhan laut yang berkesan mengekalkan keanjalan kulit muka serta membersihkan kulit muka.
  • Membersih, mencerah, menggebu, melembap, melembut dan menegangkan kulit
  • Menanggalkan semua kotoran, minyak dan sel kulit mati
  • Sesuai untuk semua jenis kulit
  • Menanggalkan bintik hitam
MBH Whitening Booster Day Cream
  • Melindungi daripada sinaran UV
  • Kulit nampak cerah dan licin
  • Menegangkan kulit wajah
  • Menghilangkan parut jerawat dan jeragat
  • Melembut dan melicinkan kulit wajah
  • Menganjal dan menghaluskan kulit
  • Menyerikan wajah kusam
  • Wajah lebih sihat dan lebih muda
MBH Whitening Booster Oxygenating Night Cream
  • Mencerahkan kulit tanpa pengelupasan
  • Menghilangkan parut jerawat dan jeragat
  • Melembabkan dan menyegarkan wajah
  • Mengurangkan liang roma terbuka dan perbaiki tekstur kulit
  • Menjadikan tona lebih sekata, lembut dan berkilau

Okeh, jom tengok gambar testimoni dekat kulit SukaGelak.

Sebelum
klik gambar untuk lebih jelas
Selepas
klik gambar untuk lebih jelas
Amacam? Nampak tak perubahan yang ketara dekat muka SukaGelak?
Bagus kalau korang nampak. Tapi korang tau ke apa yang SukaGelak rasa? Ha meh sini SukaGelak share.


  • Mencerah, menggebu, melembap, melembut dan menegangkan wajah.

  • Anti penuaan dan meremajakan kulit.
  • Mengecilkan pori-pori wajah dan menghaluskan kulit.
  • Pembaharuan sel kulit baru dalam 1 minggu.
  • Pencerahan seawal 3 hari.
  • Mengalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
  • Memperbaharui sel-sel kulit mati.
  • Membantu menegangkan kulit.
  • Membekalkan mineral, nutrisi dan asid amino.
  • Berfungsi sebagai anti penuaan.
  • Mencerahkan kulit tanpa pengelupasan.
  • Melembabkan dan menyegarkan wajah perbaiki tekstur kulit.
  • Menjadikan tona lebih sekata,lembut dan berkilau.
  • Melindungi daripada sinaran  UV.
  • Kulit nampak cerah dan licin.
  • Menegangkan  kulit wajah.
  • Menganjal dan menghaluskan kulit.
  • Menyerikan wajah kusam
  • Wajah lebih sihat dan lebih muda.

  • Harga produk ni sangat mampu milik tau korang. Cuma RM69.90 SM / RM79.00 SS. 
    Pose terakhir sebelum tutup entri . boleh jadi duta tak? hahahaha
    Giveaway Whitening Intensive Booster Skincare : Review Produk dianjurkan oleh blogger Mia Liana dan ditaja sepenuhnya oleh My Beauty Herbs. Untuk mengetahui preview dan hadiah giveaway, sila klik SINI.


    10 Comments

    Mila Hilas said…
    sis, tajuk tu x menepati mcm kak mia nak....hehe..gudluck
    nor nazliana said…
    ALL the best ya..
    Julia Jamaludin said…
    yeke? alamak sekarang jugak tukar :)
    As salam

    singgah sini


    http://www.azneyshamsuddin.com/2015/04/wajah-putih-gebu-dengan-my-beauty-herbs.html
    sha dhira said…
    Wah, makin berseri la kak... :D
    salam singgah.. dr segmen yg sama juga.. good luck ea.. ^_^ http://yoorinmelacolea.blogspot.com/2015/04/wajah-putih-gebu-dengan-my-beauty-herbs-whitening-intensive-booster-skincare.html
    Mia Liana said…
    Salam... Terima kasih sudi hantar entri review ini di

    http://www.mialiana.com/2015/04/giveaway-whitening-intensive-booster.html

    Entri ini layak untuk ke peringkat seterusnya di

    http://www.mialiana.com/2015/04/giveaway-whitening-intensive-booster_27.html

    Keputusan akan diumumkan pada 11 Mei 2015.

    Gud luck (^_^)

    - Mia Liana -
    h- Zinnirah said…
    eehhh..
    bestnya...
    semoga berjaya ya!
    hukhuk.. xsempat nak catch up. byk rupanya GA best2
    yg
    terlepas