Kasih Juju: Blog Bertukar Wajah.

May 25, 2015

Blog Bertukar Wajah.

Assalamualaikum semua.

Bersempena dengan hari Isnin yang hujan ni, sukagelak dengan rajinnya meng'transform'kan blog tercinta ni. walaupun pening jugak main dengan coding ni, tapi sukagelak gighkan jugak. dan terhasillah muka baru blog sukagelak ni. rasanya loading blog macam ringan sikit. ape pendapat korang?
mintak tolong komen sikit yek. kalau nak komen panjang-panjang pun takde masalah. sukagelak akan publish sume komen korang. hehe.. tak sorok-sorok punya. promise :)

terima kasih sudi baca.
wassalam.

(template blog amik dekat --> http://www.bestbloggertemplates.net/)

8 comments:

  1. loading sekejap je.. tapi dah lupalah blog dulu macam mana ye?
    kalau ada gambar before n after lagi cun

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak, kena godeh galeri gambar semula ni :)

      Delete
  2. Assalammualaikum...

    template simple.. dan loading pun ok..

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. walaikumsalam..

      terima kasih bagi feedback :)

      Delete
  3. Haah, laju loading.. tekan link, terus keluar.. hehe :D
    Shad suka blog yang cerah-cerah macam ni, hehe.. senang nak baca tulisan.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih shad :)
      tadi try jugak kaler hitam. sakit kepala baca tulisan sendiri.terus tukar

      Delete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Kasih Juju Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign