25 Mei 2015

Blog Bertukar Wajah.

Assalamualaikum semua.

Bersempena dengan hari Isnin yang hujan ni, sukagelak dengan rajinnya meng'transform'kan blog tercinta ni. walaupun pening jugak main dengan coding ni, tapi sukagelak gighkan jugak. dan terhasillah muka baru blog sukagelak ni. rasanya loading blog macam ringan sikit. ape pendapat korang?
mintak tolong komen sikit yek. kalau nak komen panjang-panjang pun takde masalah. sukagelak akan publish sume komen korang. hehe.. tak sorok-sorok punya. promise :)

terima kasih sudi baca.
wassalam.

(template blog amik dekat --> http://www.bestbloggertemplates.net/)

8 ulasan:

  1. loading sekejap je.. tapi dah lupalah blog dulu macam mana ye?
    kalau ada gambar before n after lagi cun

    BalasPadam
  2. Assalammualaikum...

    template simple.. dan loading pun ok..

    mselim3

    BalasPadam
  3. Haah, laju loading.. tekan link, terus keluar.. hehe :D
    Shad suka blog yang cerah-cerah macam ni, hehe.. senang nak baca tulisan.. :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih shad :)
      tadi try jugak kaler hitam. sakit kepala baca tulisan sendiri.terus tukar

      Padam