Blog Bertukar Wajah.

Assalamualaikum semua.

Bersempena dengan hari Isnin yang hujan ni, sukagelak dengan rajinnya meng'transform'kan blog tercinta ni. walaupun pening jugak main dengan coding ni, tapi sukagelak gighkan jugak. dan terhasillah muka baru blog sukagelak ni. rasanya loading blog macam ringan sikit. ape pendapat korang?
mintak tolong komen sikit yek. kalau nak komen panjang-panjang pun takde masalah. sukagelak akan publish sume komen korang. hehe.. tak sorok-sorok punya. promise :)

terima kasih sudi baca.
wassalam.

(template blog amik dekat --> http://www.bestbloggertemplates.net/)

8 Comments

fariza rahman said…
loading sekejap je.. tapi dah lupalah blog dulu macam mana ye?
kalau ada gambar before n after lagi cun
Julia Jamaludin said…
alamak, kena godeh galeri gambar semula ni :)
Assalammualaikum...

template simple.. dan loading pun ok..

mselim3
Julia Jamaludin said…
walaikumsalam..

terima kasih bagi feedback :)
sha dhira said…
Haah, laju loading.. tekan link, terus keluar.. hehe :D
Shad suka blog yang cerah-cerah macam ni, hehe.. senang nak baca tulisan.. :D
Julia Jamaludin said…
terima kasih shad :)
tadi try jugak kaler hitam. sakit kepala baca tulisan sendiri.terus tukar
simple dan kemas..:)