15 May 2015

Hadiah GA Syira Lokman Dah Sampai

Assalamualaikum.

Nak share dengan korang ni. Haritu ade join GA dari syira lokman, Alhamdulillah menang pulak tu. Korang nak tau ke apa hadiah yang sukagelak dapat? meh usha meh.
Hah, hadiah sampai hari rabu, hari khamis terus pakai. nampak gelojoh sangat kan. cantik sangat tudung yang sukagelak dapat ni. hati meronta-ronta nak pakai.

Terima kasih dekat syira lokman sebab buat segmen ni. dan terima kasih jugak dekat Mrs Puex yang sudi jadi penaja hadiah segmen ni. Baik sangat die sebab bagi sukagelak choice hadiah.weee.. terima kasih banyak-banyak. korang pun jemputlah terjah blog beliau ye.

terima kasih sudi baca.
wassalam.


Previous Post
Next Post

post written by:

5 comments:

  1. hahahaha...sisi dapat warna peach ..Fida pulak dapat warna pink..hehehehe..syok kan..semangat giler pakai.

    ReplyDelete
  2. Wah! Tahniah! Cx tk smpt join pon aritu huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..nanti kalau ade lagi boleh join :)

      Delete
  3. warna cantik. blink blink lagi tu. hehe

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.