Hadiah GA Syira Lokman Dah Sampai

Assalamualaikum.

Nak share dengan korang ni. Haritu ade join GA dari syira lokman, Alhamdulillah menang pulak tu. Korang nak tau ke apa hadiah yang sukagelak dapat? meh usha meh.
Hah, hadiah sampai hari rabu, hari khamis terus pakai. nampak gelojoh sangat kan. cantik sangat tudung yang sukagelak dapat ni. hati meronta-ronta nak pakai.

Terima kasih dekat syira lokman sebab buat segmen ni. dan terima kasih jugak dekat Mrs Puex yang sudi jadi penaja hadiah segmen ni. Baik sangat die sebab bagi sukagelak choice hadiah.weee.. terima kasih banyak-banyak. korang pun jemputlah terjah blog beliau ye.

terima kasih sudi baca.
wassalam.


5 Comments

Anonymous said…
hahahaha...sisi dapat warna peach ..Fida pulak dapat warna pink..hehehehe..syok kan..semangat giler pakai.
Julia Jamaludin said…
bling bling bile pakai kan :)
CXopportunities said…
Wah! Tahniah! Cx tk smpt join pon aritu huhu
Julia Jamaludin said…
terima kasih..nanti kalau ade lagi boleh join :)
Eka Tikah said…
warna cantik. blink blink lagi tu. hehe