Kasih Juju: Main Candy Crush Lagi Ke?

June 26, 2015

Main Candy Crush Lagi Ke?

Assalamualaikum korang,

nak tanya ni. sapa yang masih main lagi game candy crush? mesti ramai yang dah uninstall kan. sukagelak masih main lagi game ni. haritu memang dah uninstall. tapi disebabkan tak minat dengan clash of clan sukagelak install balik game candy crush ni.

nak dijadikan cerita, dalam game ni kan ade yang kita kena mintak tiket dekat kengkawan facebook. sukagelak ni memang tak mintak pun dekat kawan. sebab boleh main offline untuk lepas episod tu. tapi dalam offline pun still boleh minta tiket dekat kawan. entah kawan mane ntah yang game ni bagi. tau-tau dah ade 2 orang bagi tiket. sukagelak pun layan lah jugak game yang offline tu.

main tak lepas-lepas. kalau lepas pun nak kene tunggu 24 jam baru boleh ke level seterusnya. sekarang ni candy crush dah tak bagi tukar-tukar tarikh. kalau tukar jugak nanti berjanggutlah nak tunggu nyawa tu penuh. dah terkena dah.

satu hari tu, masa nak main game ni tetiba candy crush bagi hadiah best. haha. baik pula hati diorang ni kan. hadiah tooth fairy tolong cukupkan tiket untuk ke episod seterusnya.

sukagelak dah masuk level 560. korang mesti dah lebih kan. oh ye, korang boleh tak suggest kan game yang best-best kat sukagelak? asik main kendi keras je jemu jugak.

terima kasih sudi baca.
wassalam.

8 comments:

  1. lama dah tak main Candy crush ..dah uninstall pun

    ReplyDelete
  2. HYEEE...AKHIRNYA ! DAPAT JUGA BLOGWALKING..SYIRALOKMAN CUTI SEM :D JOM KE BLOG ..BANYAK GIVEAWAY AND CERITA NAK KONGSI :D

    ReplyDelete
  3. SR dulu suka sangat main, tapi lepas dah berbulan-bulan tak lepas level terus uninstall. Sekarang main Candy Crush Soda aje. Hehe

    ReplyDelete
  4. Hahaha, kita xsuka candy crush. sbb kita layan coc =)

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

babab.net

Lilypie Second Birthday tickers Blogged.my

Kasih Juju Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign