18 Jun 2015

Raya Giveaway by Sally Samsaiman

Syarat-syaratnya:

1. Buat Entry Giveaway bertajuk "Raya Giveaway by Sally Samsaiman"
2. Letakkan banner giveaway dan link kan ke entry ini.
3. Follow Blog

4. Follow Instagram 
5. Like Fanpage

6. Publish entry dan tinggalkan link entry di dalam kotak komen.
Mudah je kan...?

Antara hadiah-hadiahnya:

Duit Raya RM 20 - 7x Pemenang
Kad Raya Doodle (Handmade) -  5x Pemenang
Kad Raya Sally - 15x Pemenang

 (Hadiah akan di'update' selalu jika ada penambahan)

Mula : 19 Jun 2015 | Tamat : 3 Julai 2015 (11.59pm)

Terima kasih & Salam Ramadhan Al-mubarak kepada semua!

p/s : Kalau ada antara korang yg takde IG @ Facebook ke, masih boleh join...tapi kalau takde blog tak boleh la ye..hihihi

12 ulasan:

  1. Blogwalking pagi :) All da best !

    http://kakaktiricinderella95.blogspot.com/2015/06/raya-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum..
    Selamat berpuasa..
    Eira singgah sini..
    http://eiraaikawa.blogspot.com/2015/06/raya-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    BalasPadam
  3. Singgah dari GA yang sama.. all the best ye :)

    http://norshamimi.blogspot.com/2015/06/raya-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    BalasPadam
  4. All the best :)

    Jemput join contest di blog sayaiday pulak, berpeluang untuk menang hadiah :

    Tempat Pertama : Gopro 4
    Tempat Kedua : Duit Raya Cash RM150
    Tempat Ketiga : Duit Raya Cash RM100
    3 x Duit Raya Cash RM50

    Boleh check link ni : http://sayaiday.blogspot.com/2015/06/blogger-contest-riang-ria-raya-gopro-4.html

    BalasPadam
  5. good luck...jemput join giveaway saya juga ya:-

    http://eirza.blogspot.com/2015/06/raya-giveaway-by-erza_24.html

    BalasPadam
  6. salam..singgh cn good luck
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/06/raya-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    BalasPadam
  7. Salam singgah dari GA Sally
    http://sallysamsaiman.blogspot.com/2015/06/raya-giveaway-by-sally-samsaiman.html
    all the best!!

    BalasPadam
  8. Good luck..

    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/06/raya-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    BalasPadam
  9. assalamualaikum!!
    walking here!
    awak mesti pernah/ada sahabat, kan.
    apa makna sahabat pada awak ekh?
    jom kongsikan :)
    http://duniamahabbah.blogspot.com/2015/05/nilai-sahabat.html

    BalasPadam