Kasih Juju: Korea Contest Giveaway

July 1, 2015

Korea Contest Giveaway

Assalamualaikum semua, jom join segmen yang blogger anilwanina anjurkan ni. syarat pun simple je. jom join ramai-ramai.
1 set Korean beauty product x 1 pemenang


Missha Cleansing Foam x 1 pemenang


Giveaway ni aku nak buat singkat je sebab nak kejar tarikh pos sebelum raya. ^_^ So, raya nanti boleh la korang melaram dengan produk-produk Korea ni kan...

Syarat Penyertaan
korang kena ada BLOG dan INSTAGRAM !

Cara-cara untuk join Korea Contest Giveaway

2. Follow blog AnilWanina di kedua-dua site seperti di bawah


3. Letak url blog anilwanina.blogspot.com di blog korang !
4. Tinggalkan komen di bawah ,"saya dari <nama blog> join Korea Contest Giveaway"

Senang kan.. ^_^

Tempoh Korea Contest Giveaway ni adalah 2 HARI sahaja bermula dari 1 Julai - 2 Julai 2015

2 orang pemenang akan dipilih melalui https://www.random.org/


Terma dan Syarat

Pemenang akan diumumkan pada 3 Julai 2015 dan hendaklah SERAH DIRI sebelum masa yang ditetapkan. Kelewatan anda berbuat demikian akan menyebabkan kemenangan korang ditarik balik dan di LET IT GO kepada pemenang lain. So, sila ALERT ye.. ^_^

No comments:

Post a Comment

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

babab.net

Lilypie Second Birthday tickers Blogged.my

Kasih Juju Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign