Kasih Juju: 3 tips kuasai enjin carian

August 27, 2015

3 tips kuasai enjin carian

SEO atau Search Engine Optimization ialah strategi, teknik serta taktik yang digunakan untuk tarik limpahan pelawat ke blog anda dengan menguasai enjin carian.
picture source from google image
Pemasaran SEO ini sangat penting kerana banyak trafik yang datang ke website/blog pada hari ini datangnya dari enjin carian Google. Dan pemasaran SEO ini juga percuma!

Bayangkanlah jika blog anda berjaya menguasai tempat teratas untuk carian keyword "forex", pastinya blog anda bakal mendapat banyak trafik yang mencari info mengenai forex.

Dan bayangkanlah jika anda mempromosi produk affiliate di blog anda dan para pelawat tadi membeli produk tersebut dari blog anda..

Bukankah anda akan dapat menikmati komisyen yang lumayan dengan sangat mudah?

Berikut antara 3 tips SEO yang boleh digunakan untuk menguasai enjin carian..

#1 - Tulis content yang baik & mesra SEO
#2 - Jangan abaikan Title, Meta-tags, Meta-Description
#3 - Gunakan keyword dengan bijak dan berkesan

Hanya dengan menulis content yang terbaik dan tepat serta mesra SEO dan melakukan beberapa setting,
web anda pasti mampu menjadi magnet yang menarik lebih ramai pengunjung dari enjin carian.

Nak belajar teknik SEO dan teknik-teknik berkesan yang mampu membantu anda menjana komisyen affiliate lumayan setiap bulan dengan mudah dan pantas?

DVD Affiliate Ninja - The Nemesis ini pasti dapat membantu anda menjana duit affiliate secara konsisten dengan lebih mudah!

Dalam DVD ini, kami akan membongkarkan secara live bagaimana cara sebenar anda mampu menjana wang lumayan dengan affiliate beserta strategi yang terbukti berkesan.

Selain SEO, anda juga bakal mempelajari..

- cara pantas buat duit dengan affiliate
- strategi membina mailing list dari kosong
- teknik penulisan email yang mencairkan hati
- cara jadikan blog sebagai senjata jualan
- teknik-teknik penulisan blog yang mantap
- teknik promosi berkesan melalui facebook,
..dan banyak lagi!

Tak perlu lagi anda habiskan masa, tenaga dan duit semata-mata untuk menyertai program yang belum terbukti menguntungkan anda..

Kerana dengan DVD ini, kami yakin anda pasti mampu menjana duit lumayan setiap bulan secara konsisten hanya melalui internet walaupun anda tiada pengalaman menjual!

Jom ubah blog anda menjadi senjata jualan paling dasyat untuk menjana komisyen yang banyak secara konsisten setiap bulan!

Dapatkan DVD Affiliate Ninja - The Nemesis
 hari ini juga!

Klik untuk maklumat lanjut ---> http://infotambahan.com/ninja/24183

Jom buat duit dengan affiliate!

8 comments:

  1. Nak kuasai teknik SEO ni, macam susah je. Tak, Along akan cuba sebaik mungkin. Thankx for the info..

    Along follow sini, jemput singgah dan follow along :
    http://www.rahimaim.com/2015/08/tutorial-post-entry-blog-ke-pelbagai-group-facebook-secara-serentak.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya pun masih merangkak belajar teknik seo ni :)

      Delete
  2. good info..baru paham sikit2 teknik seo

    ReplyDelete
  3. Terima kasih kerana berkongsi tentang SEO.

    ReplyDelete
  4. tq for the tips..seo mmg sgt penting bg bloggerr terutama blogger yg ingin menjana pendapatan dr blog


    nak jemput JOIN dan SUPPORT 1st GA ena..: http://www.aeinnamusa.com/2015/08/giveaway-1.0-by-ena.html


    TIA!

    ReplyDelete
  5. tqtq for the tips.... errmmm...mmg tgh belajar2 jugak psl SEO ni...


    ceria2 ke blog Elly... ;)
    KULIT KUSAM! KELAM! GELAP! HITAM!

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

babab.net

Lilypie Second Birthday tickers Blogged.my

Kasih Juju Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign