Kasih Juju: Entri Bergambar - Kumpulan Koir Hari Koperasi Negara 2015

August 27, 2015

Entri Bergambar - Kumpulan Koir Hari Koperasi Negara 2015

AMARAN : Entri ini mengandungi gambar-gambar selfie berkumpulan. Sila jangan muntah :P

Event : Hari Koperasi Negara 2015
Venue : Tebingan Sungai, Kuching, Sarawak.
Date : 14-16 Ogos 2015
1st time naik MAS. untunglah, guna tiket office. kalau tak, memang tak merasa kot naik MAS ni.
Breakfast dalam kapal. Well, lebih sedap yang Air Asia punya. Hehe.. Sila jangan kecam saya.
Masa ni tengah beratur nak masuk kapal.
Peace.. Gambar dari handphone member. Kalau nak yang ade kaler kena bayar 50sen. Cisssss.
Dah sampai hotel. Kami menginap di Grand Margherita, Kuching. Bilik belum ready. Marilah wefieeee. weeeeeee
Training koir di Riverside Hotel. Depan Hotel Margherita je
Sesi raptai di hari Jumaat.

Lepas raptai wajiblah wefie dekat depan khemah utama. Nun sayup tu pentas yang kami buat raptai tadi.
Ini training sesi hari Khamis malam. Nak test nyanyi dekat stage katenye.
Inilah hari kejadian. Sabtu 15 Ogos 2015 jam 10 pagi.
Ehem ehem. Muka sape lah yang beso sangat dekat screen tu wey. Haha. Thanx to SKM Sarawak sebab capture gambo ni.
Dah tak larat nak berjalan dari hotel ke Kuching Waterfront. Maka kami pun  menahan sampan yang memang banyak dekat sungai sarawak ni. rm3 satu kepala.
Naik sampan lagi. rm3 melayang lagi.
Sampan ni jenis tinggi sikit kalau nak dibandingkan dengan yang kat atas tu. Tapi murah je hokey. 50sen. Kalau ku tahu, awal-awal lagi naik sampan jenis ni je.
Tengah jalan-jalan terjumpa pulak dengan lelaki ini. Terus mak cakap nak amik gambar dengan die.
Kalau pergi Kuching tapi tak amik gambo dengan patung kucing ni agak-agak ade orang nak percaya tak yang nko travel ke Kuching??
Okeh-okeh, nak balik dah. Bye-bye Kuching.

2 comments:

  1. teringin juga nak naik flight. btw happy travelling :)

    http://akuhanyagadiskampung.blogspot.com/

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

babab.net

Lilypie Second Birthday tickers Blogged.my

Kasih Juju Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign