Kasih Juju: Painting Potret Giveaway by Azhafizah

August 26, 2015

Painting Potret Giveaway by Azhafizah

painting-potret-giveaway-by-azhafizah
Cara untuk menyertai Painting Potret Giveaway untuk blogger.
1. Buat entry bertajuk " Painting Potret Giveaway by Azhafizah"
2. Letakkan banner di atas dan linkkan ke entry ini.
3. Letakkan link blog www.azhafizah.com ke dalam bloglist blog *jika ada bloglist untuk follow up giveaway
4. Follow blog : www.azhafizah.com | instagram : azhafizahmdnor * Jika tiada instagram boleh join juga :)
5. Like fanpage : www.facebook.com/blogazhafizah 
6. Letakkan gambar [single, close up, jelas, high pixel, gambar asal tanpa edit 360]
7. Publish entry dan letakkan link blog penyertaan dalam ruangan kotak komen di bawah.


3 gambar yang menepati ciri² gambar yang terbaik akan di painting potret. Kalau nak menang kenalah pilih gambar yang terbaik ye. Senang je kan syarat² dia. So jemputlah join beramai²


Contest bermula dari 22 Ogos-30 Ogos 2015, 11:59pm


Klik banner tu kalau nak join ye.


Gambar ni boleh tak fizah :)


Terima kasih sudi singgah.
Wassalam
--------------------------------------------------------------------------------------------------

5 comments:

  1. Assalmualaikum wbt , / Salam Sejahtera. Saya jemput awak join Ga.. Maaf menganggu yee.. Good LUCK .. :)


    GIVEAWAY BIRTHDAY MUM&SISTER TENGKUBUTANG (31Aug)

    AidilAdha GA Dyana Hassan (15Sept)

    ReplyDelete
  2. Terima kasih sudi menyertai Painting Potret Giveaway by Azhafizah. Giveaway telah tamat dan mohon check senarai peserta disini

    http://www.azhafizah.com/2015/08/senarai-nama-peserta-painting-potret.html

    Jika nama tiada dalam senarai, sila komen di kotak komen ye.

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

babab.net

Lilypie Second Birthday tickers Blogged.my

Kasih Juju Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign