Kasih Juju: Raya 2015

August 7, 2015

Raya 2015

Woahhh.. Raya dah nak habis baru ade mood nak share story pasal raya tahun ni dengan korang. Maafkan saya. Saya sibuk. Haha. sibuklah sangatkan.

Raya tahun ni meriah sikit sebab tahun pertama beraya dengan si mudak domok. Kikiki. Seronok betul melayan anak beraya. Walaupun sebenarnya budak tu tak paham apa-apa (mak dia yang terlebih eksaited sebenarnya). 

Pagi raya gigih bawak mudak domok pergi baraan (marhaban). Dapatlah 6-7 buah rumah. Gigil weh dukung budak kecik tuh. Semangat betul dia. Tapikan korang, raya pertama tak amik gambar pun. Haha.. Sedih betul. Tak delah family potret raya tahun ni.

Raya kedua dah balik rumah family SukaGelak. Tapi berjalan raya rumah sedara belah husband. Hehe. Bukannya jauh pun sedara-mara kitorang. Dekat je. Tak gaduh pun nak balik raya mana tetiap tahun. Alhamdulillah berjodoh dengan pasangan yang dekat.

Meh belanja korang gambar sikit.
Biras dengan mak mertua :)
Ini cucu atok padil. Semua lelaki :)
Haha, tu je gambar untuk raya kedua. Raya ketiga lagi lah selekeh. Tak sanggup rasanya nak share dengan korang. Bia SukaGelak simpan jela yek. hehe. jumpa lagi di lain entri.

Wassalam.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Baiki ‘Attitude’ Untuk Lulus Temuduga

Ini adalah tiket untuk gagal dalam temuduga. Tiada sesiapa yang akan dapat bekerjasama dengan anda. Segala potensi, bakat dan kelebihan diri anda akan terbiar begitu sahaja.


Sungguh pun begitu, sikap negatif masih boleh diubati dengan :
>> Melatih diri menjawab soalan sendiri sehingga yakin.
>> Menyemak resume untuk menghargai pencapaian, kebolehan dan pengalaman anda.
>> Senaman ringan seperti menarik nafas sedalam-dalamnya.
>> Berdoa untuk ditenangkan hati dan fikiran


Panduan yang lebih khusus untuk persediaan temuduga anda;

7 comments:

  1. wahhh cucunya semua lelaki, memang havoc ni sebab semua sedang sama-sama naik...he he he...

    ReplyDelete
  2. boleh ucap selamat hari raya lagi tak ni...hehe

    ReplyDelete
  3. yoorin pon raya x banyak ambik gambar..padahal dah plan awal nak ambik gambar.. tapi ada anak kecik , dok sibuk layan dia dulu laa..hehehe..

    ReplyDelete
  4. itu biasa.. raya pertama dan kedua.. cantik je.. lepas tu.. eemm.. back to normallah sebab baju raya pun takdelah sampai 5 - 6 pasang hari2 boleh tukar.. huhuhu..

    ReplyDelete
  5. Sekamat hari raya..harini masih syawal kan;)

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

babab.net

Lilypie Second Birthday tickers Blogged.my

Kasih Juju Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign