Kasih Juju: Exam SPA Open Book? Nak lulus ke nak gagal?

September 10, 2015

Exam SPA Open Book? Nak lulus ke nak gagal?

Bagaimana dengan persediaan untuk peperiksaan Separa Perubatan korang? Harap semuanya berada dalam keadaan teratur!

Ada yang ambil mudah ke sebab exam ni Online?

Tetapi percayalah, mengikut pengalaman Tim Infokerjaya ianya tak bagi korang 'advantage' besar.

Ini tanggapan calon;

"Open book maa! Waktu exam pun boleh studi. Google ja"

--------------------------------------
Korang akan menyesal kalau buat macam tu - Tim Infokerjaya
--------------------------------------

Korang akan berada dalam keadaan yang 'sangat kalut' kalau korang buat macam tu.

1 - Soalan banyak
2 - Talian internet sangat penting

Kami cadangkan Korang hanya buka browser peperiksaan sahaja.
Jangan buka multiple browser

Lihat apa berlaku pada calon exam online yang lalu. Sistem 'hang + jammed'

Apa yang menyedihkan, ianya tidak berlaku kepada semua calon. Hanya sebahagian sahaja dan majoriti mereka adalah yang buka 'multiple browser' dengan tujuan nak cari maklumat masa jawab exam!

Erkkkk!

Jangan jadi macam ini. Buat persediaan seawal mungkin.

Rujukan ini akan membantu persediaan korang;


Jangan ambil mudah dan jangan biarkan kesilapan ini membunuh potensi lulus korang.

Mungkin ada yang masih ragu-ragu untuk melakukan pembelian Separa Perubatan untuk sesi peperiksaan 14 SEPT ini.

Sebenarnya tiada risiko pun, sebabnya;

1 - Jaminan Pulangan Wang
>> Pembelian korang diberikan jaminan yang kalau korang rasa ianya langsung tidak membantu korang, dalam tempoh 7 hari selepas pembelian korang boleh mohon untuk dapatkan duit korang balik.

2 - UPDATE percuma 3 tahun.
>> Sebenarnya kami nak korang lulus dan tak nak korang berputus asa. Kalau korang gagal tahun ini dan dipanggil untuk exam sesi seterusnya untuk jawatan Separa Perubatan ini, korang tak perlu beli semula rujukan ini. Update PERCUMA selama 3 tahun untuk korang!

3 - Tim Infokerjaya sangat dipercayai
>> Tim Infokerjaya telah membantu lebih 65,000 orang calon sejak tahun 2009. Ini adalah tahun yang ke-7!

Lihat testimoni telus ini. Ada yang lulus dan ada yang gagal. Tapi kami cuba bantu sebaik mungkin. Ini untuk beberapa jawatan SPA tahun 2014 sahaja;

>> Exam Penguasa Kastam

>> Exam Akauntan

>> Exam Pegawai Arkib

>> Exam Penolong Penguasa Kastam

>> Exam Pegawai Teknologi Maklumat

>> Exam Pegawai Penerangan

-----------------------------------------------------
Itu kisah mereka. Macammana pulak cerita korang?

Serius kami nak korang berjaya dan kami ada pengalaman yang mahu dikongsikan dengan korang.

Ada ribuan lagi kisah kejayaan tetapi semua itu tidak bermakna untuk masa depan korang. Langkah untuk berjaya dengan USAHA dan bukan HANYA HARAPAN

Ini antara usaha yang anda perlukan;


Jualan akan ditutup dalam masa terdekat. Buat pembelian sekarang!

p/s Dah bertahun Tim Infokerjaya membantu graduan.

4 comments:

  1. Salam khamis...
    Singgah pagi melawat kawasan :)

    ReplyDelete
  2. memang kalau exam secara online ni banyak karenahnya sebab sistem adakalanya hang.nak selamat,kena ada rujukan siap-siap.jangan masa exam baru nak cari maklumat,memang cari nahas la.hehe.

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

babab.net

Lilypie Second Birthday tickers Blogged.my

Kasih Juju Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign