Menang giveaway mum & sister l Tengkubutang - Kasih Juju

22 September 2015

Menang giveaway mum & sister l Tengkubutang

Assalamualaikum semua.

Rasa macam lama je tak de entri baru dekat blog ni kan.
Sibuk sikit la minggu lepas. minggu ni pun sibuk juga. tapi curi-curi masa nak menaip entri ni. azam nak menaip tetiap hari. tapi hampeh. argghhhh...

okeh, berbalik pada tajuk kat atas tu yek. jangan nak merapu banyak sangat. just nak share dengan korang. hadiah yang saya menang masa join giveaway adik tengkubutang haritu.
Ha... menang topup rm20. weeeeee.... okey la kan. mane ade orang nak bagi topup banyak tu kan. korang boleh terjah blog cik sepet yang jadi sponsor untuk giveaway ni tau. 

Manis orangnya. korang yang terjah blog beliau jangan lupa follow beliau sekali ye. hehe
terima kasih jugak pada tengkubutang sebab anjurkan giveaway ni :)

okkay, jumpa lagi di lain entri.
wassalam.


3 ulasan:

  1. tq for this sharing!!! yayac dari BW UZU ...BW sini....yayac dah follow sini....mohon follow blog & komen murni di entry yaya

    http://www.yayacendana.com/2015/09/kaio-studio-photographer-videographer.html

    tq.... :)

    BalasPadam