Kasih Juju: Menang giveaway mum & sister l Tengkubutang

September 22, 2015

Menang giveaway mum & sister l Tengkubutang

Assalamualaikum semua.

Rasa macam lama je tak de entri baru dekat blog ni kan.
Sibuk sikit la minggu lepas. minggu ni pun sibuk juga. tapi curi-curi masa nak menaip entri ni. azam nak menaip tetiap hari. tapi hampeh. argghhhh...

okeh, berbalik pada tajuk kat atas tu yek. jangan nak merapu banyak sangat. just nak share dengan korang. hadiah yang saya menang masa join giveaway adik tengkubutang haritu.
Ha... menang topup rm20. weeeeee.... okey la kan. mane ade orang nak bagi topup banyak tu kan. korang boleh terjah blog cik sepet yang jadi sponsor untuk giveaway ni tau. 

Manis orangnya. korang yang terjah blog beliau jangan lupa follow beliau sekali ye. hehe
terima kasih jugak pada tengkubutang sebab anjurkan giveaway ni :)

okkay, jumpa lagi di lain entri.
wassalam.


3 comments:

  1. tq for this sharing!!! yayac dari BW UZU ...BW sini....yayac dah follow sini....mohon follow blog & komen murni di entry yaya

    http://www.yayacendana.com/2015/09/kaio-studio-photographer-videographer.html

    tq.... :)

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Kasih Juju Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign