Segmen : SukaGelak Nak Link Entri Terbaru Korang - Kasih Juju

7 Oktober 2015

Segmen : SukaGelak Nak Link Entri Terbaru Korang


Syarat penyertaan

1/ Wajib ada blog. (Kalau takde blog takdelah entri latest korang kan)
2/ Wajib follow blog ini.
3/ Buat 1 entri bertajuk "Segmen - SukaGelak nak link entri terbaru korang"
4/ Copy paste banner segmen dan link kan semula ke entri ini.
5/ Publish.
6/ Tinggalkan link entri segmen ini dan link entri terbaru korang dekat ruangan komen. Tak kisahlah entri terbaru tu sebulan lepas ke, setahun lepas punya ke. Hehe..
7/ On 15/10/2015 SukaGelak akan keluarkan list peserta, so boleh kita jalan-jalan ke blog peserta lain.

Segmen ni akan berlangsung selama seminggu. 
Bermula harini 07/10/2015 sehingga 14/10/2015 jam 11.59 malam.

Tujuan segmen ni diadakan:
 tuan tanah ketagih nak blogwalking, tapi bila klik je http://xxxxxxxxxxxx.blogspot.com tak dapat nak masuk pula, kena block. tapi kalau link tu pergi dekat entri, boleh pula buka. kecelaruan identiti agaknya.

Harap-harap ramai yang dapat join segmen ni :)
Terima kasih sudi baca.
Wassalam.

22 ulasan:

  1. ada segmen best lah, hehe. selamat maju jaya kakak..

    BalasPadam
  2. Join ye (=

    Link Penyertaan : http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/10/segmen-sukagelak-nak-link-entri-terbaru.html

    Entry terbaru : http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/10/petua-hilangkan-rekahan-dikaki.html

    BalasPadam
  3. fizah join.. : http://fififizahresepi.blogspot.my/2015/10/segmen-sukagelak-nak-link-entri-terbaru.html
    link terbaru : http://fififizahresepi.blogspot.my/2015/10/pengasas-sejarah-shaklee.html

    BalasPadam
  4. Salam Tuan Tanah ;)
    Fizah datang membalas kunjungan dan membalas ajakan tadi...
    Skang fizah dah join segmen nie

    Nie URL segmen : Segmen Sukagelak nak link entri terbaru

    Dan nie URL entri terbaru Fizah : Terpaling baru sebelum segmen Julia

    hihihihi

    http://rianalittlecuties.blogspot.my/2015/10/segmen-sukagelak-nak-link-entri-terbaru.html

    BalasPadam
  5. join

    http://darihatimissmulan.blogspot.my/2015/10/segmen-sukagelak-nak-link-entri-terbaru.html

    http://darihatimissmulan.blogspot.my/2015/01/assalammualaikum.html

    BalasPadam
  6. Salam..
    AM join ya..
    http://kehidupanseorangbujang.blogspot.com/2015/10/segmen-sukagelak-nak-link-entri-terbaru.html

    AM nak ajak..

    Follow blog AlongMisuari

    Artikel TERBARU AM

    Jom memriahkan GA cik en yang bernilai lebih dari rm1K Give Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000

    Hadiah daripada AM untuk sahabat AM Ebook Percuma Putihkan Gigi
    Hadiah dari AM untuk sahabat Lelaki AM Ebook Percuma (Rahsia Lelaki)

    HOT ITEM..
    LeoRa For Men
    LeoRa For Women

    Terima Kasih
    AlongMisuari

    BalasPadam
  7. Yb join juga nie...
    link penyertaan: http://yangbaik.blogspot.my/2015/10/segmen-sukagelak-nak-link-entri-terbaru.html

    link entry terbaru: sama lah di atas.

    BalasPadam
  8. join yer..

    http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2015/10/segmen-sukagelak-nak-link-entri-terbaru.html

    link entry terbaru- http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2015/10/sinopsis-drama-keluarga-pontimau-slot.html

    BalasPadam
  9. Salam akak join ya. ini segmen pertama akak tahu =)

    segmen julia ==> http://emmemarinamohamad.blogspot.my/2015/10/segmen-sukagelak-nak-link-entri-terbaru.html
    entri terbaru ==> http://emmemarinamohamad.blogspot.my/2015/10/rawat-kanser-dengan-gula-stevia-rcc.html

    BalasPadam
  10. Entri segmen : http://www.aimisyahirah.com/2015/10/segmen-sukagelak-nak-link-entri-terbaru.html
    Entri terbaru : http://www.aimisyahirah.com/2015/10/istanbul-trip-8-hagia-sophea-antara.html

    BalasPadam
  11. salam..ida join
    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2015/10/segmen-sukagelak-nak-link-entri-terbaru.html

    entry terbaru: http://mummysupplementshop.blogspot.my/2015/10/12-andaian-orang-dulu-mengenai-jantina.html

    BalasPadam
  12. Assalamualaikum..

    saya dah join!

    Link Penyertaan : http://mrspuex.blogspot.my/2015/10/segmen-sukagelak-nak-link-entri-terbaru.html

    Entry terbaru : http://mrspuex.blogspot.my/2015/10/fuyooo-giveaway-by-mama-darwiish.html

    BalasPadam
  13. salam ju,,, frh join GA

    link entry GA : http://greenfarra.blogspot.com/2015/10/segmen-sukagelak-nak-link-entri-terbaru.html

    Link Entry Terkini : http://greenfarra.blogspot.my/2015/10/cabaran-7-hari-efgkbba-gadget-tercinta.html

    BalasPadam
  14. done follow ...singgah dr segmen http://www.masturadin.com/2015/10/give-away-nurfuzie-dot-com-1-bernilai-RM1000.html

    BalasPadam
  15. parking japp, nanti sy join, hehee

    BalasPadam
  16. Join...
    http://huhahuhajerr.blogspot.my/2015/10/segmen-sukagelak-nak-link-entri-terbaru.html

    Entry terbaru...
    http://huhahuhajerr.blogspot.my/2015/10/cair-mencair-aka-melting.html

    BalasPadam
  17. ENTRY SEGMEN:
    http://umikasum.blogspot.my/2015/10/segmen-sukagelak-nak-link-entri-terbaru.html

    ENTRY pilihan hati:
    http://umikasum.blogspot.com/2015/05/cara-share-iklan-8share-di-blog-dengan-betul.html

    BalasPadam
  18. DONE!

    http://schasyahiera.blogspot.my/2015/10/segmen-sukagelak-nak-link-entri-terbaru.html

    BalasPadam
  19. Doneeeee, hehehe .. meh bw ke entri saya :)
    http://nonasani.blogspot.my/2015/10/segmen-sukagelak-nak-link-entri-terbaru.html

    link terbaru :-

    http://nonasani.blogspot.my/2015/10/cool-holiday-tidur-dalam-container.html

    BalasPadam
  20. wawa join..")

    http://vitaminwawa.blogspot.my/2015/10/segmen-sukagelak-nak-link-entri-terbaru.html

    BalasPadam