3D GIVEAWAY BY IY & SYARIZWAN - Kasih Juju

3 November 2015

3D GIVEAWAY BY IY & SYARIZWAN

3D PUZZLE GIVEAWAY BY IY&SYARIZWAN

SYARAT-SYARAT 3D PUZZLE GIVEAWAY

  • Korang mestilah mempunyai blog dan buat satu entry yang bertajuk "3D GIVEAWAY BY IY & SYARIZWAN"
  • Tampal banner kat atas kemas-kemas dalam entry dan link ke url ini atau Blog IY.
  • Giveaway terbatal jika penyertaan kurang daripada 20 orang.
  • Mempunyai alamat tetap di MALAYSIA sahaja.
  • Giveaway ini bermula pada 2 November 2015 hingga 29 November 2015
  • Last, tinggalkan komen beserta link korang di kotak komen blog Ikhwan Yusuff

18 ulasan:

  1. segmen ni pun Fidah dah join..hahahaha..
    apalah yang fidah nak komen ni hahaha

    BalasPadam
  2. gud luck ..

    kita tag awak :)

    http://bebyyellowshiteru.blogspot.my/2015/11/segmen-be-on-fixqrimaleks-bloglist.html

    BalasPadam
  3. jalan2 http://jmbelog.blogspot.my/2015/11/3d-puzzle-giveaway-by-iy.html

    BalasPadam
  4. terima kasih sebab sudi join GA ni sis... saya datang follow...salam kenal ya.. :D
    http://duniakita94.blogspot.my/2015/11/senarai-peserta-3d-puzzle-giveaway.html

    BalasPadam
  5. jenjalan sni dr GA yg sama :)

    http://melangkaugarisan.blogspot.my/2015/11/3d-giveaway-by-iy-syarizwan.html

    BalasPadam
  6. singgah sat ,dari GA yg sama jugak :)

    http://masitaeyta.blogspot.my/2015/11/3d-giveaway-by-iy-syarizwan.html

    BalasPadam

  7. dah join dari segment yg sama ^^ gud luck !!
    http://ayubarbydol.blogspot.my/2015/11/3d-giveaway-by-iy.html

    BalasPadam
  8. terima ksih sebab sudi join dan support kami punya GA ni.. semoga berjaya.. :D huhu

    BalasPadam
  9. singgah dari segmen yang sama and done follow

    http://itsfixqrimalek.blogspot.my/2015/11/segmen-3d-puzzle-giveaway-by-iy.html

    BalasPadam
  10. good luck sis! visit back : www.giftasblog.co.vu

    BalasPadam
  11. Balas kunjungan dari segmen yang sama...

    http://www.myideakini.com/2015/11/3d-giveaway-by-iy.html..

    Nak menang RM200? Tengoklah sini --->http://www.myideakini.com/2015/11/myideakinicom-random-rm200-bloglist.html

    BalasPadam