Kasih Juju: 3D GIVEAWAY BY IY & SYARIZWAN

November 3, 2015

3D GIVEAWAY BY IY & SYARIZWAN

3D PUZZLE GIVEAWAY BY IY&SYARIZWAN

SYARAT-SYARAT 3D PUZZLE GIVEAWAY

  • Korang mestilah mempunyai blog dan buat satu entry yang bertajuk "3D GIVEAWAY BY IY & SYARIZWAN"
  • Tampal banner kat atas kemas-kemas dalam entry dan link ke url ini atau Blog IY.
  • Giveaway terbatal jika penyertaan kurang daripada 20 orang.
  • Mempunyai alamat tetap di MALAYSIA sahaja.
  • Giveaway ini bermula pada 2 November 2015 hingga 29 November 2015
  • Last, tinggalkan komen beserta link korang di kotak komen blog Ikhwan Yusuff

18 comments:

  1. segmen ni pun Fidah dah join..hahahaha..
    apalah yang fidah nak komen ni hahaha

    ReplyDelete
  2. gud luck ..

    kita tag awak :)

    http://bebyyellowshiteru.blogspot.my/2015/11/segmen-be-on-fixqrimaleks-bloglist.html

    ReplyDelete
  3. jalan2 http://jmbelog.blogspot.my/2015/11/3d-puzzle-giveaway-by-iy.html

    ReplyDelete
  4. terima kasih sebab sudi join GA ni sis... saya datang follow...salam kenal ya.. :D
    http://duniakita94.blogspot.my/2015/11/senarai-peserta-3d-puzzle-giveaway.html

    ReplyDelete
  5. jenjalan sni dr GA yg sama :)

    http://melangkaugarisan.blogspot.my/2015/11/3d-giveaway-by-iy-syarizwan.html

    ReplyDelete
  6. singgah sat ,dari GA yg sama jugak :)

    http://masitaeyta.blogspot.my/2015/11/3d-giveaway-by-iy-syarizwan.html

    ReplyDelete

  7. dah join dari segment yg sama ^^ gud luck !!
    http://ayubarbydol.blogspot.my/2015/11/3d-giveaway-by-iy.html

    ReplyDelete
  8. terima ksih sebab sudi join dan support kami punya GA ni.. semoga berjaya.. :D huhu

    ReplyDelete
  9. singgah dari segmen yang sama and done follow

    http://itsfixqrimalek.blogspot.my/2015/11/segmen-3d-puzzle-giveaway-by-iy.html

    ReplyDelete
  10. good luck sis! visit back : www.giftasblog.co.vu

    ReplyDelete
  11. Balas kunjungan dari segmen yang sama...

    http://www.myideakini.com/2015/11/3d-giveaway-by-iy.html..

    Nak menang RM200? Tengoklah sini --->http://www.myideakini.com/2015/11/myideakinicom-random-rm200-bloglist.html

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

babab.net

Lilypie Second Birthday tickers Blogged.my

Kasih Juju Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign