Kasih Juju: Giveaway Duit Saku & Bawal Aidijuma By Cik Tulip

November 17, 2015

Giveaway Duit Saku & Bawal Aidijuma By Cik Tulip



Okay syarat-syaratnya mudah sangat-sangat.
  1. Korang mesti follow blog ciktulip
  2. Add to Circle G+ShahirahMohamad
  3. Buat entry bertajuk "Giveaway Duit Saku & Bawal Aidijuma By Cik Tulip", paste banner di atas di dalam ruangan entri (backlink sekali) dan komen pasal blog ciktulip (tak perlu panjang-panjang sangat asal sedap dibaca sudah he he he)
  4. Tag 3 orang rakan blogger yang lain dan pastikan mereka join sekali segmen ini
  5. Publish entry tersebut
  6. Tinggalkan URL entry korang ke dalam ruangan/kotak komen post ini
  7. Giveaway ini akan berlangsung dari 9 - 30 November 2015 dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 2 Disember 2015.
  8. Hanya 3 orang pemenang bertuah akan memenangi giveaway ini dan pemilihan dibuat oleh ciktulip sendiri 
  9. Wish you all the best!
See, senang dan mudah sangat kan. Apa tunggu lagi, cecepat join :)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Okeh, mari kite geledah blog cik tulip. pada pandangan mata Sukagelak ni, blog cik tulip ni just simple and nice. widget semua teratur. loading pun laju. blog archive pun ade. tak payah terkial-kial nak mencari. overall, i like ur blog lah cik tulip. hehe

Tag:
dokistory.blogspot.com
bellaidura.com
dayangdeno.com

2 comments:

  1. goodluck akk,, jom join GA http://greenfarra.blogspot.my/2015/11/1st-giveaway-by-mb.html... akk di tag

    ReplyDelete
  2. Terima kasih sudi join :D
    Done followback blog kamu :D

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Kasih Juju Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign