30 November 2015

HASRULHASSAN Random Giveaway RM100 Follower

HASRULHASSAN Random Giveaway RM100 Follower
Saya follow blog bro HH ni sebab saya nak belajar pasal teknik SEO. Belajar punya belajar punya belajar, alhamdulillah. Dapat jugaklah cedok ilmu pasal SEO. 

Selain tu bro HH pun ade bagi peluang pada blogger lain pasal program affiliate. Dan saya pun dah join salah satu program affiliate yang bro dah tawarkan. Terima kasih bro sebab bagi saya peluang join salah satu program-program affiliate tu.

Saya juga ambil ilmu mengenai blog dari blog bro HH jugak. Senang cakap, blog bro HH ni jadi rujukan saya kalau nak menambahbaik blog saya. 

Last but not least, saya mintak bro halalkan ilmu yang saya amik dari blog bro yek :)

Wassalam.

6 ulasan: