Kasih Juju: Segmen December Award & School Holiday Contest By Izzat Azhar

November 27, 2015

Segmen December Award & School Holiday Contest By Izzat Azhar

Hi Guys! Segmen Monthly Award by Izzat Azhar datang lagi, tapi kali ni ada sedikit kelainan. Apa yang lain? Mari kita check apa yang lain.

Click Gambar untuk Join!!

Segmen December Award ni agak berbeza dengan previous monthly award which is November Award sebabnya, kali ni Segmen ini besertakan dengan Contest dan bila sebut contest mesti ada hadiah kan dan hadiah hadiah yang ditawarkan oleh para para sponsor boleh dikatakan agak lumayan.


Haaa kan. Banyak jugak Hadiah yang ditawarkan kan? So apa lagi. Jom join bantu member sama member. Sambil tu boleh cuba cuba nasib kan. Mana tahu kut kut melekat satu hadiah tu. Untung! So yeah, Goodluck!

6 comments:

  1. ALL THE BEST YE AWAK ^_^
    EHEM ! SYIRA DAH KELUARKAN BUKU TAUU...HEE..JOM SUPPORT !
    ^_^ BUKU SERENITY BY SYIRA LOKMAN ! FREE POSTAGE DAN HADIAH MISTERI (TERHAD).
    JOM TERJAH BLOG SYIRA :D

    ReplyDelete
  2. jalan2 http://jmbelog.blogspot.my/2015/11/segmen-december-award-school-holiday.html

    ReplyDelete
  3. singgah dari segmen sama :)

    http://merosnordn.blogspot.my/2015/12/segmen-december-award-school-holiday.html

    ReplyDelete
  4. Hye dari segmen yg sama , goodluck !

    ReplyDelete
  5. BW daripada GA yang sama

    Good Luck....

    BW dari Segmen December Award & School Holiday Contest

    Follow blog AlongMisuari

    AM nak ajak join GA
    Giveaway Disember 2015 Cash RM500

    Berminat menjana RM2400 sehari??? KLIK SINI

    Terima Kasih
    AlongMisuari

    ReplyDelete
  6. Tahniahhhh blog ni dipilih sebaga pemenang dalam School Holiday Contest. Come Check it out ;)

    http://izzatazhrofficial.blogspot.my/2015/12/senarai-pemenang-segmen-december-award.html

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

babab.net

Lilypie Second Birthday tickers Blogged.my

Kasih Juju Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign