Segmen Blogwalking & Tambah Follower Hujung Tahun Part 2 - Kasih Juju

16 Disember 2015

Segmen Blogwalking & Tambah Follower Hujung Tahun Part 2

Syarat-Syarat Penyertaan

1- Follow Blog Ini
2- Like Page Facebook Blog Ini jika sudi --> https://www.facebook.com/Miss-BaNu-StoRy-220198411384672/
3- Follow Instagram den kalau korang pun ada instagram gak, aku akan follow back korang nanti --> https://www.instagram.com/miss_syahbanu/
* Jika korang takde Facebook atau Instagram pun boleh join segmen ni yer, jangan risau k.
4- Tulis Tajuk -> Segmen Blogwalking & Tambah Follower Hujung Tahun Part 2 di entry korang nanti k.
5- Copy Banner diatas dan link kan ke blog ini yer..
6- Tarikh Tutup - 30 Disember 2015, jam 11.59 malam.

9 ulasan:

  1. menarik ni..boleh naikkan follower dan pembaca blog..nak join lah

    BalasPadam
  2. hai, julia dari segmen yg sam,jemput singgah : jepun mari

    BalasPadam
  3. Hi.. cikla singgah dr segmen yg sama...dah follow awk pn... jemput singgah...

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2015/12/segmen-blogwalking-tambah-follower.html

    BalasPadam
  4. Hai.singgah dari segmen yang sama...

    http://qiyasaad.blogspot.my/2015/12/gold-giveaway-1-by-qiya-saad-powered-by.html?m=0

    BalasPadam
  5. blogwalking here :)

    http://ash-tsukidate.blogspot.my/2015/12/blog-review-by-beeha-azman-for-top.html

    BalasPadam
  6. Singgah dan Follow awak..hehe
    jangan lupa follow kita balik yee :P

    http://hiphiphorray15.blogspot.my/

    BalasPadam
  7. Singgah sini dari segmen yang sama :) Sorry lambat blogwalking ^^

    BalasPadam