Kasih Juju: Ketagih Blossom Blast Saga

January 4, 2016

Ketagih Blossom Blast Saga


Hai guys, harini nak cerita pasal satu ketagihan baru dekat smartphone. Game Blossom Blast Saga. Sape yang baru main game ni sila angkat tangan..... Meh sep sikit. Kita geng. Mana yang dah lama main pastu dah uninstall okeh, kita geng jugak. Hehe..

Kalau korang nak tau, dalam handphone SukaGelak cuma ada game candy crush saga dengan criminal case jek. Dulu install jugak la banyak-banyak. Tapi rasa macam semak je. Bukan boleh main semua pun game tu. Takde masa. Lagipun buat berat loading handphone je kan.

Okeh, berbalik pada game yang SukaGelak nak share ni. Sebenarnya terdownload dan terketagih. Eh, ade ke istilah terdownload tu? (Adik-adik yang tengah sekolah tu jangan guna ayat ni ye ). Pada masa entri ini di taip, nyawa untuk main game ni dah habis. Huhuhu.. Tension punya pasal terus buat entri. 

Ha, kan dah dapat satu entri. Korang kalau nak sama-sama ketagih main game ni jangan lupa download dekat Play store yek. mana boleh SukaGelak je ketagih sorang-sorangkan. Mestilah nak share.

Selamat bergumbira ye kawan-kawan. yang sekolah tu jangan nak gumbira sangat. fokus study okey.
Terima kasih sudi singgah.
Wassalam.

8 comments:

  1. ada tak mencabar cam game candy crush?..hehe

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Salam 2016 Julia, rajin bergame, dengan julia semua dan kan ;)

      Delete
  3. hhaahaha TAKNAKKKK nnt qila ter ketagih hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala...jom la ketagih sama-sama qila :)

      Delete
  4. assalamualaikum...jalan2 cari kawan ...yaya dah follow sini....follow back yek...
    mohon kunjungi dan tinggalkan komen di sini
    http://www.yayacendana.com/2016/01/pergi-seminar-di-agrofarmstay-durian.html

    tq ^_^

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Kasih Juju Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign