Menang Kontes SEO myideakini.com

Alhamdulillah, sejak celik pasal SEO ni banyak juga perubahan yang saya dah buat untuk memantapkan lagi blog kesayangan ni. Dan haritu, boleh pula menjebakkan diri dengan kontes SEO. Nak test juga sejauh mana kekuatan blog ni.

Dan resultnya......
Ha, nampak tak? Tak sangka weh boleh tersenarai dalam top 3. Yahoooo.... Tak sia-sia belajar pasal SEO ni. Cuma belum sampai tahap nak boost pageview jek. Kena sambung belajar lagi ni. Korang yang dah terer tu jangan lupe share sekali yek.

Walaupun dah bertahun berblog, tapi pageview blog ni tak begitu memberansangkan. Kena rajin update blog. Bukan tunggu mood datang baru nak mengarang. Walau macam mana sekalipun memang kena rajin update dan juga blogwalking. Bukan mudah nak bina jenama sendiri. Pasti ade je aral yang melintang pukang.

Korang nak tau ke hadiah ape yang saya menang?Ha.... Tunggu dekat next entri ye.
Sampai berjumpa lagi. Wassalam.

14 Comments

wah..tahniah ya! saya sampai kini tak mahir lagi dengan teknik SEO ni. Hmm
luqman zakaria said…
wah..tahniah yer..cepat2 update tau..nak tahu gak apa hadiah die..hehe
Nur Afiqah said…
wah tahniah sis..dah bertukar status nampaknye...hehe
Norma NML said…
wahh..bestnya..tahniah :)
julia jamaludin said…
terima kasih luqman :)
julia jamaludin said…
hehe..perasan ye :)
julia jamaludin said…
terima kasih norma :)
Syaza Raihanah said…
Tahniah. Wah, dapat domain eh? Hehe
Wahhhhh! Tahniah sis! :D
sofie adie said…
tahniah kak julia!! wah dah tukar ke domain sendiri...bestnya!
Ahmad Hasif said…
Aloo..
Tak taw pun ada contest.. Hurmm
Terlepas lagi nampaknya...

Blogwalking sini

Black & Decker Cordless Drill CD9600