Kasih Juju: Menang Kontes SEO myideakini.com

January 11, 2016

Menang Kontes SEO myideakini.com

Alhamdulillah, sejak celik pasal SEO ni banyak juga perubahan yang saya dah buat untuk memantapkan lagi blog kesayangan ni. Dan haritu, boleh pula menjebakkan diri dengan kontes SEO. Nak test juga sejauh mana kekuatan blog ni.

Dan resultnya......
Ha, nampak tak? Tak sangka weh boleh tersenarai dalam top 3. Yahoooo.... Tak sia-sia belajar pasal SEO ni. Cuma belum sampai tahap nak boost pageview jek. Kena sambung belajar lagi ni. Korang yang dah terer tu jangan lupe share sekali yek.

Walaupun dah bertahun berblog, tapi pageview blog ni tak begitu memberansangkan. Kena rajin update blog. Bukan tunggu mood datang baru nak mengarang. Walau macam mana sekalipun memang kena rajin update dan juga blogwalking. Bukan mudah nak bina jenama sendiri. Pasti ade je aral yang melintang pukang.

Korang nak tau ke hadiah ape yang saya menang?Ha.... Tunggu dekat next entri ye.
Sampai berjumpa lagi. Wassalam.

14 comments:

  1. wah..tahniah ya! saya sampai kini tak mahir lagi dengan teknik SEO ni. Hmm

    ReplyDelete
  2. wah..tahniah yer..cepat2 update tau..nak tahu gak apa hadiah die..hehe

    ReplyDelete
  3. wah tahniah sis..dah bertukar status nampaknye...hehe

    ReplyDelete
  4. Tahniah. Wah, dapat domain eh? Hehe

    ReplyDelete
  5. tahniah kak julia!! wah dah tukar ke domain sendiri...bestnya!

    ReplyDelete
  6. Aloo..
    Tak taw pun ada contest.. Hurmm
    Terlepas lagi nampaknya...

    Blogwalking sini

    Black & Decker Cordless Drill CD9600

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Kasih Juju Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign