Kasih Juju: Persediaan menghadapi peperiksaan Pegawai Tadbir Diplomatik

January 7, 2016

Persediaan menghadapi peperiksaan Pegawai Tadbir Diplomatik

Assalamualaikum korang,

SukaGelak nak tanya, korang yang apply jawatan Pegawai Tadbir Diplomatik ni dah cek lom nama korang tersenarai ke tak untuk exam 19 Januari nanti? Kalau korang belum cek, better korang cek sekarang.

Okeh, pada yang dah terpilih tu tahniah diucapkan. Bukan senang nak terpilih. Dalam puluhan ribu yang memohon tu. Terselit juga nama korang. Syabas!

Kalau korang perasan, tahun 2014, tak de panggilan pun untuk jawatan PTD M41 ni. Mesti ramai yang mengeluh.

Jadi sekarang dah ada peluang, manfaatkan sebaik mungkin. Buat persediaan semaksimum mungkin. Macam mana nak buat persediaan? Meh sini SukaGelak nak tolong. Hehe..

Kalau korang nak kan rujukan, SukaGelak ada tak nak cadangkan rujukan lain selain rujukan yang memang dah terbukti membantu lebih 12 000 calon PTD sebelum ni.

Ye, korang kena percaya cakap SukaGelak ni. Dah banyak testimoni. Korang boleh dapatkan di;

[+] http://semakan.info/ptd

Jangan sia-siakan peluang yang ada. Buat persediaan mulai sekarang. Jangan bertangguh lagi okeh. Semoga korang berjaya. InsyaAllah.

3 comments:

  1. Tahniah pada yang dapat panggilan...
    Semoga tahun ni ada rezeki saya pula panggilan interview & berjaya dalam interview...amin...

    ~Admin : My New Blogger~
    http://munirahmustafar84.blogspot.my

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

babab.net

Lilypie Second Birthday tickers Blogged.my

Kasih Juju Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign