7 Januari 2016

Persediaan menghadapi peperiksaan Pegawai Tadbir Diplomatik

Assalamualaikum korang,

SukaGelak nak tanya, korang yang apply jawatan Pegawai Tadbir Diplomatik ni dah cek lom nama korang tersenarai ke tak untuk exam 19 Januari nanti? Kalau korang belum cek, better korang cek sekarang.

Okeh, pada yang dah terpilih tu tahniah diucapkan. Bukan senang nak terpilih. Dalam puluhan ribu yang memohon tu. Terselit juga nama korang. Syabas!

Kalau korang perasan, tahun 2014, tak de panggilan pun untuk jawatan PTD M41 ni. Mesti ramai yang mengeluh.

Jadi sekarang dah ada peluang, manfaatkan sebaik mungkin. Buat persediaan semaksimum mungkin. Macam mana nak buat persediaan? Meh sini SukaGelak nak tolong. Hehe..

Kalau korang nak kan rujukan, SukaGelak ada tak nak cadangkan rujukan lain selain rujukan yang memang dah terbukti membantu lebih 12 000 calon PTD sebelum ni.

Ye, korang kena percaya cakap SukaGelak ni. Dah banyak testimoni. Korang boleh dapatkan di;

[+] http://semakan.info/ptd

Jangan sia-siakan peluang yang ada. Buat persediaan mulai sekarang. Jangan bertangguh lagi okeh. Semoga korang berjaya. InsyaAllah.

3 ulasan:

  1. Tahniah pada yang dapat panggilan...
    Semoga tahun ni ada rezeki saya pula panggilan interview & berjaya dalam interview...amin...

    ~Admin : My New Blogger~
    http://munirahmustafar84.blogspot.my

    BalasPadam