Breaking

2 January 2016

Segmen jom tambah follower blog 2016

Assalamualaikum korang,

Dihari ke-2 tahun baru ni, SukaGelak nak join segmen yang dianjurkan oleh otai blog bro HH. Korang pun meh la join ramai-ramai. Mana tahu kalau bertuah dapat masuk dalam bloglist. Untung-untung dapat jugak 'saguhati'. Nampak menarikkan? Jom join ramai-ramai yek.

Untuk pengetahuan korang, blog SukaGelak ni lebih kepada blog personal dan himpunan lirik lagu. Sebab dari sekolah lagi memang SukaGelak suka simpan lirik lagu. Siap ade buku lagi tuh
 Hehe.. Minat yang membawa sampai ke alam pekerjaan. Cuma sekarang ni tak payah nak tulis-tulis. Kita taip-taip pulak.

SukaGelak adalah seorang ibu kepada Muhammad Firash Helmi. Sekarang bekerja di ibu kota Kuala Lumpur dan InsyaAllah pertengahan bulan ni akan kembali berkhidmat di negeri kelahiran iaitu Johor Bahru.

Okeh, itu je serba sedikit pasal SukaGelak. Pada yang baru jadi kenalan tu, selamat berkenalan ye. And terima kasih sebab sudi singgah blog SukaGelak.

Wassalam
Segmen Jom Tambah Follower Blog 2016 - http://www.hasrulhassan.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

20 comments:

sayidah napisah said...

sama lah suka jugak tengok dan hafal lirik lagu. senang nak karok hahahaha.

selamat berkenalan :)

Yumida Huda said...

Salam ukhuwah & salam perkenalan,
Datang dari segmen yg sama: Segmen Tambah Follower Blog 2016 anjuran blogger Hasrul Hassan
SEMOGA AZAM BLOG TERCAPAI :)

Jemput singgah blog yumida:
http://umikasum.blogspot.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

Kimmie Kimmie said...

Good luck :)

aynora nur said...

Good luck for 2016. Thank you. Follow G+

Mohd Hakim Faiz said...

Salam ukhuwah & salam perkenalan

saljuhumairah said...

salam perkenalan dan selamat maju jaya dalam penulisan blog, tahun baru semangat baru...

Mama Myja said...

salam perkenalan dan follow juga dari mamamyja.. hehe

lyana ishak said...

haiii JULIA , follower 1644 dtg melawat .. dr segmen yg sama ,, all the best for everything u wana do in future =)

Abam Kie said...

Assalamualaikum… Abam Kie datang dari segmen yang sama. Tersuka tanpa sengaja kat blog ni jadi abam folo lah ye. #1647.

http://www.zukidin.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

cikpinz said...

Salam kenal..datang dari segmen yang sama..good luck..

http://www.cikpinz.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

Elvina Jane said...

Hi...Singgah balas kunjungan dari segmen yang sama.. Done follow u back ^_^

amsran said...

jom join segemen ni kita tambah rakan.. dan semoga berjaya mencapai matlamat tahun 2016

En iLHAM said...

Assalammualaikum
Terima kasih sudi singgah blog saya. saya follow blog cik julia ya.
salam kenal dan selamat tahun baru
sudi2kanlah singgah blog saya okay

husna zahidi said...

salam perkenalan..
singgah dari segmen yg sama..:)

Ms Qiya Saad said...

Hai julia.good luck.saya singgah dari segmen yang sama..

http://qiyasaad.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html?m=1

Khamsi Abdullah said...

Singgah singgah :)



>>stanzaku<<

anajingga said...

terima kasih ke www.anajingga.com, kak ana singgah dan follow sini #1654

http://www.anajingga.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

Abak Lorong Cinta said...

Assalamualaikum... BW segmen, follow sni kalau blum follow..
http://lorong-cinta.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

Raihanah Ahmad said...

good luck, salam ziarah

Raihanahahmad said...

good luck, salam ziarah