Segmen jom tambah follower blog 2016 - Kasih Juju

2 Januari 2016

Segmen jom tambah follower blog 2016

Assalamualaikum korang,

Dihari ke-2 tahun baru ni, SukaGelak nak join segmen yang dianjurkan oleh otai blog bro HH. Korang pun meh la join ramai-ramai. Mana tahu kalau bertuah dapat masuk dalam bloglist. Untung-untung dapat jugak 'saguhati'. Nampak menarikkan? Jom join ramai-ramai yek.

Untuk pengetahuan korang, blog SukaGelak ni lebih kepada blog personal dan himpunan lirik lagu. Sebab dari sekolah lagi memang SukaGelak suka simpan lirik lagu. Siap ade buku lagi tuh
 Hehe.. Minat yang membawa sampai ke alam pekerjaan. Cuma sekarang ni tak payah nak tulis-tulis. Kita taip-taip pulak.

SukaGelak adalah seorang ibu kepada Muhammad Firash Helmi. Sekarang bekerja di ibu kota Kuala Lumpur dan InsyaAllah pertengahan bulan ni akan kembali berkhidmat di negeri kelahiran iaitu Johor Bahru.

Okeh, itu je serba sedikit pasal SukaGelak. Pada yang baru jadi kenalan tu, selamat berkenalan ye. And terima kasih sebab sudi singgah blog SukaGelak.

Wassalam
Segmen Jom Tambah Follower Blog 2016 - http://www.hasrulhassan.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

20 ulasan:

  1. sama lah suka jugak tengok dan hafal lirik lagu. senang nak karok hahahaha.

    selamat berkenalan :)

    BalasPadam
  2. Salam ukhuwah & salam perkenalan,
    Datang dari segmen yg sama: Segmen Tambah Follower Blog 2016 anjuran blogger Hasrul Hassan
    SEMOGA AZAM BLOG TERCAPAI :)

    Jemput singgah blog yumida:
    http://umikasum.blogspot.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    BalasPadam
  3. Good luck for 2016. Thank you. Follow G+

    BalasPadam
  4. Salam ukhuwah & salam perkenalan

    BalasPadam
  5. salam perkenalan dan selamat maju jaya dalam penulisan blog, tahun baru semangat baru...

    BalasPadam
  6. salam perkenalan dan follow juga dari mamamyja.. hehe

    BalasPadam
  7. haiii JULIA , follower 1644 dtg melawat .. dr segmen yg sama ,, all the best for everything u wana do in future =)

    BalasPadam
  8. Assalamualaikum… Abam Kie datang dari segmen yang sama. Tersuka tanpa sengaja kat blog ni jadi abam folo lah ye. #1647.

    http://www.zukidin.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    BalasPadam
  9. Salam kenal..datang dari segmen yang sama..good luck..

    http://www.cikpinz.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    BalasPadam
  10. Hi...Singgah balas kunjungan dari segmen yang sama.. Done follow u back ^_^

    BalasPadam
  11. jom join segemen ni kita tambah rakan.. dan semoga berjaya mencapai matlamat tahun 2016

    BalasPadam
  12. Assalammualaikum
    Terima kasih sudi singgah blog saya. saya follow blog cik julia ya.
    salam kenal dan selamat tahun baru
    sudi2kanlah singgah blog saya okay

    BalasPadam
  13. salam perkenalan..
    singgah dari segmen yg sama..:)

    BalasPadam
  14. Hai julia.good luck.saya singgah dari segmen yang sama..

    http://qiyasaad.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html?m=1

    BalasPadam
  15. terima kasih ke www.anajingga.com, kak ana singgah dan follow sini #1654

    http://www.anajingga.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    BalasPadam
  16. Assalamualaikum... BW segmen, follow sni kalau blum follow..
    http://lorong-cinta.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    BalasPadam