Kasih Juju: Segmen jom tambah follower blog 2016

January 2, 2016

Segmen jom tambah follower blog 2016

Assalamualaikum korang,

Dihari ke-2 tahun baru ni, SukaGelak nak join segmen yang dianjurkan oleh otai blog bro HH. Korang pun meh la join ramai-ramai. Mana tahu kalau bertuah dapat masuk dalam bloglist. Untung-untung dapat jugak 'saguhati'. Nampak menarikkan? Jom join ramai-ramai yek.

Untuk pengetahuan korang, blog SukaGelak ni lebih kepada blog personal dan himpunan lirik lagu. Sebab dari sekolah lagi memang SukaGelak suka simpan lirik lagu. Siap ade buku lagi tuh
 Hehe.. Minat yang membawa sampai ke alam pekerjaan. Cuma sekarang ni tak payah nak tulis-tulis. Kita taip-taip pulak.

SukaGelak adalah seorang ibu kepada Muhammad Firash Helmi. Sekarang bekerja di ibu kota Kuala Lumpur dan InsyaAllah pertengahan bulan ni akan kembali berkhidmat di negeri kelahiran iaitu Johor Bahru.

Okeh, itu je serba sedikit pasal SukaGelak. Pada yang baru jadi kenalan tu, selamat berkenalan ye. And terima kasih sebab sudi singgah blog SukaGelak.

Wassalam
Segmen Jom Tambah Follower Blog 2016 - http://www.hasrulhassan.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

20 comments:

  1. sama lah suka jugak tengok dan hafal lirik lagu. senang nak karok hahahaha.

    selamat berkenalan :)

    ReplyDelete
  2. Salam ukhuwah & salam perkenalan,
    Datang dari segmen yg sama: Segmen Tambah Follower Blog 2016 anjuran blogger Hasrul Hassan
    SEMOGA AZAM BLOG TERCAPAI :)

    Jemput singgah blog yumida:
    http://umikasum.blogspot.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
  3. Good luck for 2016. Thank you. Follow G+

    ReplyDelete
  4. salam perkenalan dan selamat maju jaya dalam penulisan blog, tahun baru semangat baru...

    ReplyDelete
  5. salam perkenalan dan follow juga dari mamamyja.. hehe

    ReplyDelete
  6. haiii JULIA , follower 1644 dtg melawat .. dr segmen yg sama ,, all the best for everything u wana do in future =)

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum… Abam Kie datang dari segmen yang sama. Tersuka tanpa sengaja kat blog ni jadi abam folo lah ye. #1647.

    http://www.zukidin.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
  8. Salam kenal..datang dari segmen yang sama..good luck..

    http://www.cikpinz.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
  9. Hi...Singgah balas kunjungan dari segmen yang sama.. Done follow u back ^_^

    ReplyDelete
  10. jom join segemen ni kita tambah rakan.. dan semoga berjaya mencapai matlamat tahun 2016

    ReplyDelete
  11. Assalammualaikum
    Terima kasih sudi singgah blog saya. saya follow blog cik julia ya.
    salam kenal dan selamat tahun baru
    sudi2kanlah singgah blog saya okay

    ReplyDelete
  12. salam perkenalan..
    singgah dari segmen yg sama..:)

    ReplyDelete
  13. Hai julia.good luck.saya singgah dari segmen yang sama..

    http://qiyasaad.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html?m=1

    ReplyDelete
  14. terima kasih ke www.anajingga.com, kak ana singgah dan follow sini #1654

    http://www.anajingga.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum... BW segmen, follow sni kalau blum follow..
    http://lorong-cinta.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Kasih Juju Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign