Kasih Juju: Siapa Mira Filzah ni?

January 11, 2016

Siapa Mira Filzah ni?

Okeh, sebenarnya dah tengok lakonan si Mira Filzah ni dekat cerita Din Sardin. Comel betul dia pakai uniform JPJ dalam cerita tu. Masa tu tak terfikir pun nak google pasal si cantik manis ni sebab memang tau dia seorang blogger dan model.

Lepas tengok cerita Cinta si Wedding Planner ni terus timbul niat nak buat research sikit pasal die. Eh, dah bunyi macam psiko pulakkan. Hehe..

Jom tengok serba sedikit pasal beliau.

Nama Komersial :  Mira Filzah
Nama Sebenar : Nur Amirah Filzah Badiozaman
Umur  : 23 Tahun (2016)
Asal : Bangi, Selangor
Kerjaya : Pelakon, Model, Blogger dan Pengacara 
Pendidikan : Bekas pelajar cemerlang SMK Aminuddin Baki, Universiti Teknologi Mara (UiTM) Puncak Alam (Jurusan Perniagaan Antarabangsa).
Drama : Cinta Si Wedding Planner, Eksperimen Cinta, Dahlia, Dunia Lola
Pengacara Program TV : Qari Junior TV3, Hijabista & KL TV
Telefilem : Din Sardin, Abang Haji, Abang Beduk, Nasi Dagang Lembu Korban
Blog : http://mirarafilzah.blogspot.com/
Twitter : https://twitter.com/mirafilzah
Instagram : https://www.instagram.com/mirafilzah_/


Itu je yang dapat dikongsikan. Terima kasih sudi singgah :)
Wassalam.

9 comments:

  1. cantik sangat..

    www.qiyasaad.blogspot.my

    ReplyDelete
  2. comel origional gadis melayu mia filzah ni... suka tgk dia simple jer

    ReplyDelete
  3. dia memang cantik!!
    bertambah lagi blogger yg berjaya dalam seni lakonan...syabas!!!


    ~Admin : My New Blogger~
    http://munirahmustafar84.blogsot.my

    ReplyDelete
  4. Suka sebab setakat ni dia jaga pemakaiannya..

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

babab.net

Lilypie Second Birthday tickers Blogged.my

Kasih Juju Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign