22 Februari 2016

Segmen Bloglist Azhafizah.com Mar & Apr 2016

Tak lama nak masuk bulan March, makanya senarai bloglist untuk January & February akan bertukar bila masuk bulan March. So nak cari bloglist baru untuk March dan April. Jemput sertai Segmen Bloglist Azhafizah.com Mar & Apr 2016.
Klik banner untuk sertai  Segmen Bloglist Azhafizah.com Mar & Apr 2016
Segmen simple sangat. Cuma perlu buat entry dan copy & paste je. Pemilihan 10 blog melalui random.org.

TAMAT : 28 FEBRUARY 2016

Langkah Penyertaan Segmen
1. Buat entry bertajuk : Segmen Bloglist Azhafizah.com Mar & Apr 2016
2. Copy & paste coding dalam kotak bawah ni di ruangan HTML entry
3. Publish dan tinggalkan link entry dalam kotak komen di entry asal Segmen Bloglist Azhafizah.com Mar & Apr 2016

Terima kasih atas sokongan semua ^__^

6 ulasan:

  1. good luck!!
    kita pun join GA yang sama...
    jemput BW di Blog kita juga

    BalasPadam
  2. Blogwalking dari segmen sama :D

    http://alyasygsanda.blogspot.my/2016/02/segmen-bloglist-azhafizahcom-mar-apr.html

    BalasPadam
  3. singgah BW ke sini..
    http://www.kennymerligal.com/2016/02/segmen-bloglist-azhafizahcom-mar-apr.html

    BalasPadam
  4. singgah dari segmen yg sama..gud luck

    http://byshaz.blogspot.my/2016/02/segmen-bloglist-azhafizahcom-mar-apr.html

    BalasPadam
  5. Blogwalking dari segmen azhafizah
    http://www.kisahsidairy.com/2016/02/segmen-bloglist-azhafizahcom-mar-apr.html
    all the best..

    BalasPadam
  6. Singgah blogwalking dr segmen yg sama. Sorry lambat menyinggah. Habis dah saya pusing dlm blog awak.

    http://alongwawaerna.blogspot.my/2016/02/segmen-bloglist-azhafizahcom-mar-apr.html

    BalasPadam