Kasih Juju: Segmen Bloglist Azhafizah.com Mar & Apr 2016

February 22, 2016

Segmen Bloglist Azhafizah.com Mar & Apr 2016

Tak lama nak masuk bulan March, makanya senarai bloglist untuk January & February akan bertukar bila masuk bulan March. So nak cari bloglist baru untuk March dan April. Jemput sertai Segmen Bloglist Azhafizah.com Mar & Apr 2016.
Klik banner untuk sertai  Segmen Bloglist Azhafizah.com Mar & Apr 2016
Segmen simple sangat. Cuma perlu buat entry dan copy & paste je. Pemilihan 10 blog melalui random.org.

TAMAT : 28 FEBRUARY 2016

Langkah Penyertaan Segmen
1. Buat entry bertajuk : Segmen Bloglist Azhafizah.com Mar & Apr 2016
2. Copy & paste coding dalam kotak bawah ni di ruangan HTML entry
3. Publish dan tinggalkan link entry dalam kotak komen di entry asal Segmen Bloglist Azhafizah.com Mar & Apr 2016

Terima kasih atas sokongan semua ^__^

6 comments:

  1. good luck!!
    kita pun join GA yang sama...
    jemput BW di Blog kita juga

    ReplyDelete
  2. Blogwalking dari segmen sama :D

    http://alyasygsanda.blogspot.my/2016/02/segmen-bloglist-azhafizahcom-mar-apr.html

    ReplyDelete
  3. singgah BW ke sini..
    http://www.kennymerligal.com/2016/02/segmen-bloglist-azhafizahcom-mar-apr.html

    ReplyDelete
  4. singgah dari segmen yg sama..gud luck

    http://byshaz.blogspot.my/2016/02/segmen-bloglist-azhafizahcom-mar-apr.html

    ReplyDelete
  5. Blogwalking dari segmen azhafizah
    http://www.kisahsidairy.com/2016/02/segmen-bloglist-azhafizahcom-mar-apr.html
    all the best..

    ReplyDelete
  6. Singgah blogwalking dr segmen yg sama. Sorry lambat menyinggah. Habis dah saya pusing dlm blog awak.

    http://alongwawaerna.blogspot.my/2016/02/segmen-bloglist-azhafizahcom-mar-apr.html

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Kasih Juju Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign