24 Februari 2016

Whatsapp tambah ikon kaabah dan masjid

Assalamualaikum guys, selamat hari rabu semua.

Selalunya hari rabu korang mesti nak post wordless wednesday kan. Tapi saya sekarang ni suka nak membebel dulu sebelum post gambar. Jadi korang hadap jela yek.

Harini saya dapat notifikasi suruh update whatsapp. Jadi saya pun dengan rela hatinya klik butang update dekat play store. Selalunya jagan haraplah nak update apa-apa dekat handphone ni. Sampai dah warning baru terhegeh-hegeh nak hapdet.

Selalunya kalau whatsapp suruh hapdet app ni mesti diorang ada tambah ikon baru. Saya pun dengan gigihnya buka satu-satu nak tengok ikon apa yang diorang tambah.
Haaaa... Korang rasa? Makin banyak ikon menarik kan. Lepas ni kalau nak solat boleh hantar ikon masjid je. Hehehe..

Korang pun ape tunggu lagi? Cepat ler hapdet whatsapp korang..

Sampai berjumpa lagi. Terima kasih sudi baca.
Wassalam

7 ulasan:

  1. ada jugak kelmarin whatsapp suruh update..tapi sis buat bodoh je...malas nak update..maklumlah..data tak berapa nak banyak..tapi bila baca sis punya blog ni..terus terupdate..

    BalasPadam
  2. bru perasan ada icon masjid n kaabah dlm wasap..=)

    BalasPadam