Kasih Juju: Whatsapp tambah ikon kaabah dan masjid

February 24, 2016

Whatsapp tambah ikon kaabah dan masjid

Assalamualaikum guys, selamat hari rabu semua.

Selalunya hari rabu korang mesti nak post wordless wednesday kan. Tapi saya sekarang ni suka nak membebel dulu sebelum post gambar. Jadi korang hadap jela yek.

Harini saya dapat notifikasi suruh update whatsapp. Jadi saya pun dengan rela hatinya klik butang update dekat play store. Selalunya jagan haraplah nak update apa-apa dekat handphone ni. Sampai dah warning baru terhegeh-hegeh nak hapdet.

Selalunya kalau whatsapp suruh hapdet app ni mesti diorang ada tambah ikon baru. Saya pun dengan gigihnya buka satu-satu nak tengok ikon apa yang diorang tambah.
Haaaa... Korang rasa? Makin banyak ikon menarik kan. Lepas ni kalau nak solat boleh hantar ikon masjid je. Hehehe..

Korang pun ape tunggu lagi? Cepat ler hapdet whatsapp korang..

Sampai berjumpa lagi. Terima kasih sudi baca.
Wassalam

7 comments:

  1. ada jugak kelmarin whatsapp suruh update..tapi sis buat bodoh je...malas nak update..maklumlah..data tak berapa nak banyak..tapi bila baca sis punya blog ni..terus terupdate..

    ReplyDelete
  2. bru perasan ada icon masjid n kaabah dlm wasap..=)

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Kasih Juju Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign