Kasih Juju: Pakej Rujukan Peperiksaan Online Pegawai Teknologi Maklumat F41

April 10, 2016

Pakej Rujukan Peperiksaan Online Pegawai Teknologi Maklumat F41

Assalamualaikum korang,

Psst, korang yang dah apply jawatan Pegawai Teknologi Maklumat F41 dah semak belum nama korang kena panggil untuk turut serta dalam exam online kali ni tak?

Kalau belum semak, silalah semak sekarang. Bukan apa, takut nanti tak sempat nak buat persiapan nak hadap exam tu nanti. Semak di -->

[+] http://e-semakan.spa.gov.my/

Tahniah jika anda dipanggil ke sesi exam Online Pegawai Teknologi Maklumat F41.

Format untuk tahun 2016 sedikit berbeza, ada tambahan seksyen dan aturan seksyen yang berbeza. Ada 3 Seksyen kali ini;
- Seksyen A: Ujian Psikometrik
- Seksyen B: Pengetahuan Am
- Seksyen C: Penyelesaian Masalah

Nampak tak ada sesuatu di sana? Ehehe. Yup, Seksyen A itu dirangka untuk singkirkan seberapa ramai calon. Itu trick nya.

Syukur anda tahu ahaha!

Eh jika anda serius nak berjaya, ini rujukan yang anda perlukan;

[+] http://semakan.info/ptm/24183

Buat persediaan sehabis baik ya. Mungkin ini peluang terakhir anda dipanggil ke sesi exam online ini!

Hah, ni saya nak bagi preview kalau korang nak beli buku rujukan.

  • Penerangan Seksyen A, B & C 
  • 200 Soalan Contoh Seksyen A 
  • 60 Soalan Contoh Seksyen B 
  • 40 Soalan Contoh Seksyen C 
  • 83 ++ Nota Rujukan Pantas 
  • Tips Persediaan Exam 
  • Jawapan Seksyen A, B & C 
  • Jalan Kira Disediakan Untuk Seksyen C
klik untuk lebih jelas
klik untuk lebih jelas
klik unutk lebih jelas

BUAT TEMPAHAN SEGERA DI :

1 comment:

  1. assalamualaikum.
    singgah dan jemputan...
    ~ http://jmbelog.blogspot.my/2016/04/segmen-jom-singgah-jmbelog.html

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Kasih Juju Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign