Kasih Juju: Free Mug Campaign (FMC)

May 5, 2016

Free Mug Campaign (FMC)

Assalamualaikum korang, selamat hari Khamis juga. Harap korang semua sihat sejahtera hendaknya. Kalau ada yang tak sihat tu cepat-cepat makan ubat. Ataupun jumpa doktor ye. Jangan nak pandai-pandai ambil ubat dengan dos yang berlebihan. Badan tu kan nak pakai lama lagi. Hehe.. Membebel pasal kesihatan pulak yek

Berbalik pada tajuk blog harini. Siapa yang tak suka benda free sila jangan teruskan pembacaan anda. Entri ni hanya untuk yang suka barang free jer. Haha.. Jangan nak sentap okkeh.

Sebuah syarikat printing yang dikenali dengan nama Printcious dengan berbesar hatinya nak bagi korang mug free. Iye... Free wey. Tapi hanya untuk 10,000 yang terawal sahaja. Kempen ni akan berlangsung sehingga 31 Julai 2016. Ha.. Panjang lagi masa nak redeem mug ni. Cepat-cepat pergi website Printcious ye.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------


Printcious is organizing a giveaway of FREE CUSTOMISED MUGS in celebration of special occasions from 1st of April until 31st July including but not limited to Mother’s Day, Father’s Day and Teacher’s day. So if you have love ones who deserve their own special mug, continue reading to learn how you can redeem a free customised mug for them.

Steps
  1. LIKE & SHARE our Facebook post regarding our Free Mug Campaign and set your post visibility to PUBLIC.
     
  2. Create a member account (open in new window) & login.
     
  3. In all mug product pages, click the FREE MUG image, the price will become zero. (yeah, it's FREE ^_^)


     
  4. Click the Customise button to customise your mug with a text or image of your desire. After customising click Done and Add to Cart.
     
  5. Follow this step by step until order is done. Then we will print and deliver out in 7 - 10 working days.


Terms and Conditions:
  • Each email is entitled to only one free customised mug.
  • Delivery charge of RM10 for West Malaysia and RM15 for East Malaysia  for each mug will apply.
  • Self collection is not applicable.
  • Free delivery is applicable only for purchases RM60 and above.
  • Not applicable for order using free voucher.
  • Only 10,000 pcs of mugs are to be given away before 31st July. Grab it now!​
 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ha korang, senang je kan step dia. Saya sendiri pun dah redeem mug saya. Beli untuk diri sendiri tau. Macam sayang pula nak bagi dekat orang. Muehehe.. 


Amacam? Korang tak tergoda ke dengan design mug saya tu. Banyak lagi pilihan corak yang menarik yang boleh korang pilih. Nak tukar kaler pun boleh. Berpinar-pinar mata nak pilih kaler dengan design. Semuanya lawa-lawa wey.
Okkey lah korang. Sampai sini dulu bebelan saya. Jumpa lagi di lain entri. 
Wassalam.

1 comment:

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

babab.net

Lilypie Second Birthday tickers Blogged.my

Kasih Juju Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign