Kasih Juju: Hadiah Giveaway Paling Best

September 21, 2016

Hadiah Giveaway Paling Best

Assalamualaikum korang,

Harini saya nak share satu benda dengan korang. Benda yang best kenalah kongsi dengan kengkawan kan. Hehe.. Haritu saya join giveaway sis Qiya Saad. Sesajalah nak try luck. Tapi kan, sungguh tak sangkalah saya bertuah sangat.


Ha, giveaway nilah yang saya join. Tajuk giveaway pun dah menarik hati. Apatah lagi hadiah yang dia nak bagi. Sebenarnya tak berharap pun nak menang. Adalah usaha sikit untuk menyahut cabaran top refferal tu. Tapi  Alhamdulillah. Bertuah juga saya dapat grand prize. Cuba bagitau saya, siapa yang tak tertarik dengan emas wey.

Ha korang kalau nak join giveaway, kena rajin blogwalking ye. Tinggalkan komen dekat peserta-peserta segmen. Jangan malas. Rezeki tak datang bergolek.

Opss, korang nak tengok ke hadiah saya.....?

Ha.... Tolong jangan cemburu okeh. Bersinar-sinar duduk dalam kotak tu ha. Anyway nak ucapkan banyak-banyak terima kasih dekat sis Qiya Saad sebab buat giveaway ni dan jugak thanks dekat http://sayapgold.blogspot.my/.

Korang kalau rasa-rasa nak beli emas boleh contact sis Qiya ni yek. Barang dijamin sampai ke tangan anda. Hehe. Semoga berjumpa lagi.

Wassalam.

7 comments:

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

babab.net

Lilypie Second Birthday tickers Blogged.my

Kasih Juju Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign