Kasih Juju: Name Card Percuma dari Pixajoy

October 23, 2016

Name Card Percuma dari Pixajoy

Hai korang,

Mesti lately ni korang nampak ramai blogger yang post pasal name card dari pixajoy ni kan. Ha, nak bagitau korang jugak ni. Saya pun sempat jugak grab peluang ni. Bukan selalu tau dapat peluang buat name card percuma ni.

Tapi saya rasa sekarang dah habis kot promosi name card percuma ni. Kalau korang nak buat jugak dengan pizajoy, korang kena bayar RM 29.00 untuk 300 keping. Kira murah lagilah tu hoi. Meh cepat-cepat grab hokeh.

Nak tengok ke name card saya? Alah, segan pula rasanya. Sebab saya punya simple giler. memang giler-giler punya simple. Haha, nampak tak nak bagitau yang memang betul-betul simple tu cemane. Meh lah tengok gambar ni ha.


See, dah cakap dah. Simple giler kan. Masa buat ni cuma bayar RM 8.48 je untuk kos pos. Murah yang amat lah sangat kan. Rugilah korang yang terlepas tu.

Tapi, saya bukan buat name card je dengan pixajoy ni. Saya print gambar sekali. Guna yang promosi punya pekej juga. 96 keping RM 25.00 je korang. Tapi yang tak bestnya promosi tu habis harini. Baik korang grab cepat-cepat. Mana nak dapat harga murah macam tu wey. Sekeping gambar tu cuma 26 sen je. Ha, masa nilah korang boleh print gambor selfie korang yang memang dah beribu-ribu dalam memory phone tu. Buat apa nak simpan banyak-banyak dala phone. Di buatnya tetiba memory card korang jahanam... Ha, tak menggelabah ke korang. Ngeh ngeh ngeh..

Saya print semua gambar si domok. Sape lagi kalu bukan Si Firash. Sejak lahir memang tak pernah nak cuci gambar dia. Sebelum gambar dia hilang semua lebih baik saya cuci siap-siap. Bila dah siap sume lega rasanya.
Okeh, dah boleh clearkan memory handphone. Boleh selfie banyak-banyak lagi lepas ni. Sebenarnya gambar anak yang penuh dekat phone. Gambar mak ayah die seciput je. Haha..

Okehlah korang. Jangan lupa ke website pixajoy.com.my .Sampai bertemu lagi.
Wassalam.

5 comments:

  1. Lawa juga kad tu kan. Simple tapi complete isi dia :)

    ReplyDelete
  2. aritu ade perasan pasal nih..dah siap bukak website dia.time nak design tuh terus jem taktau nak yg mcm mane..lepas tuh dah lupa dah. haha.

    ReplyDelete
  3. wah. nak satuuuu.. hehe.. simple tp cantik.. busyra pun ada buat jugak.

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

babab.net

Lilypie Second Birthday tickers Blogged.my

Kasih Juju Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign