23 November 2016

Dashboard blog bertukar wajah

Assalamualaikum korang,

Siapa yang perasan interface dashboard blogger dah berubah? Ha, saya pun baru perasan ni ha. Memang keseluruhannya nampak perubahan. Tapi bila tengok betul-betul dia sebenarnya compact kan side bar.

Maksudnya kalau nak tengok stat blog ke, nak tengok komen ke tak perlu dah klik banyak kali. Satu klik je dah boleh tengok apa yang kita nak.

Korang punya dah bertukar ke? Hehe.. Cepat-cepat buka dashboard hokeh.

Ha, memang lain kan. Lagi satu dia ada tambah ikon dekat new post. Sesambil menaip ni ha baru ternampak ikon tu. 

See, cuba kita try test letak ikon tu dekat post.
〰〰☺✌✌❤☝
Haha, macam budak-budak dapat mainan pulakkan.

Okeh la korang. Jumpa lagi di lain entri.
Wassalam.

12 ulasan:

  1. baru hari ni kan hehhehe semalam wajah lama lagi :)

    BalasPadam
  2. Alaaaa... tak bertukar pon dashboard kita.

    BalasPadam
  3. IT услуги, обслуживание офиса, компьютерных сетей ✓ Комплексный подход, выгодные цены, гарантия
    качества ☎ (044) 536-25-40, (098) 996-25-40

    BalasPadam