Kasih Juju: Dashboard blog bertukar wajah

November 23, 2016

Dashboard blog bertukar wajah

Assalamualaikum korang,

Siapa yang perasan interface dashboard blogger dah berubah? Ha, saya pun baru perasan ni ha. Memang keseluruhannya nampak perubahan. Tapi bila tengok betul-betul dia sebenarnya compact kan side bar.

Maksudnya kalau nak tengok stat blog ke, nak tengok komen ke tak perlu dah klik banyak kali. Satu klik je dah boleh tengok apa yang kita nak.

Korang punya dah bertukar ke? Hehe.. Cepat-cepat buka dashboard hokeh.

Ha, memang lain kan. Lagi satu dia ada tambah ikon dekat new post. Sesambil menaip ni ha baru ternampak ikon tu. 

See, cuba kita try test letak ikon tu dekat post.
〰〰☺✌✌❤☝
Haha, macam budak-budak dapat mainan pulakkan.

Okeh la korang. Jumpa lagi di lain entri.
Wassalam.

11 comments:

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

babab.net

Lilypie Second Birthday tickers Blogged.my

Kasih Juju Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign