Kasih Juju: May 2016

May 26, 2016

5 sebab kenapa smartphone ZTE Blade V7 Lite wajib dimiliki

Assalamualaikum korang.

Lama dah rasanya tak bersiaran. Macam terasa lama juga tak berkongsi pandangan-pandangan bernas dekat blog kesayangan ni ha.

Okeh, tak nak intro panjang lebar sangat. Harini saya nak kongsi dengan korang pasal satu produk yang korang pun mesti cair meleleh-leleh lepas baca. Haha.. Let's cekidaut..

ZTE Blade V7 Lite

ZTE telah melancarkan telefon pintar baru di MWC 2016. Pihak pengurusan kali ini telah mensasarkan golongan muda yang mana jiwa mereka masih lagi dalam mood ingin meneroka setiap perkara baru.

5 sebab kenapa smartphone ZTE Blade V7 Lite wajib dimiliki


1/ Smartphone ni nipis dan ringan. Tak makan banyak ruang dalam handbag korang pun. Design dia pun nampak sangat elegen

The aluminium alloy frame makes the ZTE Blade V7 Lite look elegant and classy in design. The lightweight design of the smartphone will be a breath of fresh in your hands. The solid built of the smartphone as well as its colour prefects the overall premium design of the smartphone from ZTE. With a slim design, you will be able to easily slip the phone into your pocket or handbag.


2/ 13MP and 8MP Cameras

Kalau nak cerita bab selfie ni mesti ramai yang suka kan. phone ni bagi korang 8mp kamera depan. Feature ni memang sangat WOWWW... Yang dah memang cantik tu mesti lagi bertambah cantik bila selfie nanti.


Pictures are one of the best ways to immortalise our precious moments in life. With the ZTE V7 Lite, you will be able to capture all those moments with the best quality possible by using the 13MP back camera on the smartphone. The camera is designed with auto focus technology which quickly captures images that are very clear. For all those who love to take selfies, this smartphone also comes with a front camera which boasts 8 MP to immortalise your precious moments in life.

3/ Part yang ni paling best, kalau korang ni jenis yang tak suka kengkawan atau adik-beradik korang baca sms ke whatsapp ke ape ke, korang boleh lock kan applikasi tersebut. Lepas ni kalau dioran pinjam handphone korang, confirm semua mesej korang diorang tak baca.

The most amazing of feature of the smartphone could arguably be the fingerprint sensor technology with high sensitivity located beneath the back camera’s LED for various purposes such as Fingerprint Boot, Fingerprint Unlock, and Fingerprint Shutter

4/ Part yang ni pun best jugak.. Sebabnya korang tak payah da tekan-tekan butang lock dekat smartphone korang tu. Guna jari je. Nanti dia akan unlock kan untuk korang. Kan senang dah kerja untuk korang. Hehe


5/ Harga dia pun tersangatlah berpatutan. Kalau tak percaya boleh google harga dia sekarang. Dan satu lagi, smartphone ni setanding dengan jenama lain. Kalau korang tak percaya, korang kenalah cuba sendiri. Beli dekat --> LAZADA MY

Oh ye, telefon ni dah terbina dengan peranti android terkini. Marshmallow 6.0. So, korang dah tak payah nak upgrade lagi dah. Sim kad pun boleh masukkan dua keping. Korang tu mesti ade lebih dari satu nombor telefon kan. Saya dah tau sangat dah. Sebabnya saya pun guna dua nombor juga. Hehehe.. Meh nak sep sikit. Yeay kita geng.

This post is an entry for the InvolveAsia x Lazada MY blogger contest. ZTE Blade V7 Lite and Lazada voucher sponsored by Lazada Malaysia and shopcoupons.

May 24, 2016

Giveaway NALMR BLOG featuring SASSYROSE

*STICKY POST*



Hai semua! Hari ini kami Nalmr Blog dan SASSYROSE ingin jemput semua blogger-blogger yang hebat untuk sama-sama memeriahkan GiveAway yang kami adakan ini. Hadiah menarik akan diberikan kepada pemenang-pemenang bertuah. Kami dari SASSYROSE selaku penaja utama GiveAway ini.

SASSYROSE merupakan kedai muslimah online yang mula beroperasi dari tahun 2015 sehingga kini. Konsep SASSYROSE adalah untuk mewujudkan pakaian muslimah yang sopan, sederhana dan cantik untuk si pemakai. Jubah keluaran SASSYROSE adalah sangat selesa dan merupakan jubah murah 2016. Bukan itu sahaja, tunic dan top SASSYROSE juga pastinya dapat memikat para pelanggan untuk mencuba produk terlajak laris ini. Pelanggan juga boleh ke laman web kami di www.sassyrose.my untuk pembelian secara online dengan lebih pantas dan mudah.

Antara Produk Yang Hangat di SASSYROSE adalah : 

Jubah Bahyea - Jubah Bahyea diperbuat dari material bermutu tinggi Como Crepe dan dihiasi dengan panel French Lace. Terdapat 4 pilihan warna menarik yg pasti memukau iaitu Ruby, Turquoise, Emerald & Sapphire. Didatangkan dalam saiz XS, S, M, L & XL. Lebih menarik, jubah ini juga nursing dan wudhu' friendly (zip sorok di dada dan lengan), mempunyai poket, patuh syariah (labuh & longgar), tidak jarang, mudah digosok, tidak mudah kedut, selesa & ringan dipakai

Olivia Tunic - Olivia Tunic diperbuat daripada high quality Material Satin Saluna (bukan macam Dull Satin ye) dan boleh didapati dengan 3 warna yang gorgeous;Teal, Purple & Burgundy. Tunic ini boleh didapati dengan saiz S hingga XL. Bukan itu sahaja, Olivia Tunic juga nursing dan wudhu' friendly (zip sorok di dada dan butang di hujung lengan), kain sejuk, boleh dipakai casual @ formal, 2 poket sisi kiri kanan, patuh syariah, tidak jarang, tidak stretchable, selesa & ringan dipakai

Nadine Tunic - Nadine Tunic boleh didapati dalam 4 pilihan warna iaitu Emerald, Sapphire, Turquoise & Ruby. Diperbuat daripada high quality Como Crepe dengan FREE SIZE from M up to L. Nadine Tunic juga merupakan nursing dan wudhu' friendly (zip sorok di dada), poket kiri dan kanan, patuh syariah (labuh hingga ke lutut & longgar), tidak jarang, tidak stretchable, mudah digosok, tidak mudah kedut, selesa & ringan dipakai.

Qamila Top - Qamila Top diperbuat daripada high quality Moss Crepe dan boleh didapati dengan 3 warna menarik;Camel, Brick & Moss Green. Nursing dan Wudhu' friendly, patuh syariah (labuh hingga ke lutut & longgar), material berat & tebal (tidak perlu inner baju), design sesuai untuk semua jenis badan, sejuk dan flowy

Kebaya Kardigan - Kebaya Kardigan direka dgn fungsi 2 in 1 boleh digayakan sebagai kebaya untuk majlis formal atau sarungkannya bersama t-shirt anda untuk gaya santai. 4 warna menarik;Camel, Brick, Black & Moss Green. High quality Moss Crepe dengan FREE SIZE from M up to XL, Nursing dan Wudhu' friendly, patuh syariah (labuh hingga ke lutut & longgar), material berat & tebal, design sesuai untuk semua jenis badan, sejuk dan flowy



Testimoni daripada pelanggan kami : 



Untuk melayakkan anda menyertai GiveAway ini, anda perlu memenuhi beberapa syarat mudah yang perlu anda patuhi.

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :

1. Like facebook penaja.
SassyRose
Nalmr Blog

2. Follow instagram penaja.
SassyRose
Nalmr Blog

3. Follow Blog penaja
Nalmr Blog

4. Buat satu entry khas dengan tajuk 'Giveaway NALMR BLOG featuring SASSYROSE'

5. Copy Coding yang disediakan dan paste kan di html blog post anda.

6. Share/Ping artikel anda samaada di Babab.net, Facebook Personal anda, Fanpage, Facebook Group lain atau Google +. 

Tarikh tutup pada 11 Jun 2016 jam 11.59 malam.

SENARAI HADIAH PEMENANG

Produk dari SassyRose x Tempat Pertama
Produk dari SassyRose x Tempat Kedua
Lyna Shawl by Alyachan.co x Tempat Ketiga

Pemenang dipilih secara random

Semoga berjaya semua.. Terima kasih

p/s : SORI CODING PANJANG PULAK . Selamat mencuba. Rajin rajin tag kawan ok?

Giveaway Fridge Magnet Lombok By Mialiana.com



Giveaway Fridge Magnet Lombok bermula saat ini dari hari ini, 23 Mei 2016 hingga 30 Mei 2016. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput join.


Siapa nak ole-ole dari Lombok? Ada 20 fridge magnet berupa rumah perkampungan orang Sasak, Lombok, Indonesia.

Jom join giveaway ini... ramai-ramai support Mia ya... Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Giveaway Fridge Magnet Lombok By Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
  5. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 30 Mei 2016.
Pemenang akan dipilih melalui random.org dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 3 Jun 2016.

** nak join giveaway ini, sila klik pada banner...

GIVEAWAY TOPUP BY NURRUL #2

GIVEAWAY Topup BY NURRUL #2


Tekan Banner diatas untuk sertai giveaway ini. Hadiah TOPUP : Topup RM30 2 Orang yang bertuah ! Topup RM10 2 Orang yang bertuah ! Topup RM5 2 Orang yang bertuah ! Meriahkan lagi giveaway Ke2 Nurrul dengan mengajak rakan-rakan anda.
TOPUP menanti anda yang bertuah ! :).

May 16, 2016

Segmen Bersama Amirah Azman & Sponsor


Assalammualaikum dan salam sejahtera

http://eira-shamiera.blogspot.my/2016/05/segmen-bersama-amirah-azman-dan-sponsor.html
 ( CLICK banner untuk Join sekali )


TAMAT : 31/05/2016
UMUM PEMENANG : 01/06/2016


May 11, 2016

1st Giveaway by Aura Queen

1st Giveaway by Aura Queen 

1st Giveaway by Aura Queen.Giveaway ini diadakan sempena PEMBUKAAN BLOG AURA QUEEN ORIGINAL.Doa dan harapan kami di Aura Queen,semoga anda sudi join ya.Semoga Giveaway ini mendapat sambutan dari sahabat blogger sekalian.Giveaway Aura Queen ini adalah tajaan sepenuhnya AURA QUEEN ORIGINAL.Giveaway terbuka kepada semua blogger di Malaysia.1st Giveaway by Aura Queen bermula pada hari ini,6 May 2016 dan akan berakhir pada 31 May 2016 jam 11.59 malam.Cepat cepat JOIN.Aura Queen mencari LIMA PEMENANG BERTUAH yang akan memenangi WANG TUNAI RM50 dan juga Feminin Wash AURA QUEEN.


*SILA TEKAN BANNER DIATAS UNTUK JOIN*

SYARAT SYARAT 1st GIVEAWAY by AURA QUEEN 


1 - BUAT SATU ENTRI GIVEAWAY
Buat satu entri bertajuk " 1st Giveaway by Aura Queen ''.

2- FOLLOW BLOG 

3- LIKE PAGE FACEBOOK

4- FOLLOW INSTAGRAM

5. Copy CODE di bawah dan PASTE di ruangan html 

6. Copy paste LINK entri GIVEAWAY anda hanya di ruangan komen entri Giveaway ini sahaja


Feminin Wash AURA QUEEN


Feminin Wash AURA QUEEN , Feminine Wash Aura Queen


Rahsia Penjagaan Bahagian Intim Wanita Bersama Feminin Wash AURA QUEEN

- Menjadikan bahagian intim wanita akan terasa harum dan segar sepanjang hari..." Feminin Wash AURA QUEEN boleh membantu menyelesaikan masalah kegatalan bahagian intim wanita dan menghilangkan bau.Haruman mempesona..Kesegaran yang kekal lama...Feminin wash AURA QUEEN terbaik untuk wanita masakini.
- Aura Queen menggunakan bahan-bahan tradisi di tambah baik dengan yang moden menjadikan Feminin Wash AURA QUEEN terasa harum segar dan mendapat kebaikannya pada si pemakai .

Kelebihan Feminin Wash AURA QUEEN 

- Bau wangiannya yang segar 
- Kandungannya pekat dan menjimatkan 
- Terasa nyaman bila digunakan dan kesegaran berpanjagan 
- Memberi keyakinan diri 


Fungsi Feminin Wash AURA QUEEN 

- Mengatasi masalah keputihan 
- Mengatasi masalah bau yang tidak menyenangkan 
- Antiseptik ( menghalang bakteria dan fungus ) 
- Menghilangkan kegatalan 
- Menganjalkan dan memelihara kulit 
- Menstabilkan PH vagina 
- Mencerahkan 
- Mengetatkan 
Kandungan : Aqua, Sireh, Manjakani, Aloe vera, Kacip fatimah, Garam bukit, Cola lipid 

Cara Penggunaan Feminin Wash AURA QUEEN 

- Titiskan pada tapak tangan dan cuci pada alat sulit wanita hingga berbuih,biarkan 3 hingga 4 saat dan bilas sehingga bersih. 

Isi kandungan 100ml 

Maklumat Lanjut Feminin Wash AURA QUEEN


Untuk respon lebih cepat ( pertanyaan/order ) anda boleh Call,WhatsApp atau Sms no tertera di bawah :

📞 014-9323212
📞 014-9323212
📞 014-9323212

FEMININE WASH AURA QUEEN SAHABAT BAIK ASET ANDA !!
FEMININE WASH AURA QUEEN HARUMAN PENCETUS KETERUJAAN SUAMI....


1st Giveaway by Aura Queen adalah tajaan sepenuhnya Aura Queen Original.Terima Kasih kerana sudi join Giveaway ini.


Birthday Giveaway by Wanaseoby.com


Maklumat Giveaway: 
  1. Giveaway bermula sejak tarikh entri ini iaitu pada 10 Mei 2016.
  2. Giveaway ditutup pada 10 Jun 2016 tepat pada pukul 11:59 malam. 
  3. Hanya terbuka kepada warganegara Malaysia. 
  4. Pemilik blog berhak membatalkan penyertaan mana-mana pihak yang tidak mematuhi syarat. 
  5. Pemilik blog berhak menangguhkan tarikh tutup penyertaan jika penyertaan terlalu sedikit. 
  6. Pemenang akan dipilih melalui Random.org. 
  7. Hanya empat pemenang sahaja yang akan dipilih.
Syarat Giveaway :
  1. Follow blog WANASEOBY (klik sini untuk terus follow)
  2. Follow instagram @wanasby
  3. Like facebook page Wanaseoby.com 
  4. Buat entri bertajuk "Birthday Giveaway by Wanaseoby.com"
  5. Letakkan banner giveaway di dalam entry.
  6. Tag tiga rakan anda yang comel dan beritahu mereka.
    1. dokistory.blogspot.com
    2. bellaidura.com
    3. dayangdeno.com
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Korang, jom join giveaway ni pulak yek. 
Maafkan saya sebab banyak sangat join giveaway sebulan dua ni. Nak mengelakkan blog kesayangan ni bersawang dan berhabuk kan. 

Mohon jangan jemu yek. Tuan belog sangat sibuk. Tak sempat fikir nak buat entri dekat blog ni. huhu
Terima kasih sudi baca.
Wassalam.

Giveaway Nurfuzie & THE BABY STORE - Malaysia Baby Online Shop

klik untuk sertai
Berita Baik! Hari ini kami Nurfuzie dan The Baby Store nak jemput semua blogger-blogger yang hebat untuk sama-sama meriahkan Giveaway kami. Hadiah menarik akan diberikan kepada 10 pemenang. Kami dari The Baby Store selaku penaja utama GiveAway ini.


Sebuah Kedai Bayi Online yang meningkat naik dan menjadi pilihan ibu-bapa untuk membeli barangan kelangkapan ibu dan anak di atas talian. 

Mempunyai lebih 700 barangan untuk dipilih dan mempunyai pelbagai jenama antarabangsa dan tempatan.
Antara Barangan yang Hot di The Baby Store
Anda boleh klik pautan diatas untuk melihat produk tersebut.

Setiap pendaftaran akaun baru di The Baby Store akan menerima 200 mata ganjaran dimana boleh ditebus pada belian pertama dan setiap belian juga anda akan dapat mata ganjaran yang boleh ditebus pada belian seterusnya. Sangat menguntungkan.

========================================================================

Untuk melayakkan anda menyertai GiveAway ini, anda perlu memenuhi beberapa syarat mudah yang perlu anda patuhi. Sebelum tu mari tengok senarai hadiah dulu.

SENARAI HADIAH PEMENANG

Wang tunai Rm100 x Tempat Pertama

Wang tunai Rm50 x Tempat Kedua

Wang tunai Rm30 x Tempat Ketiga

Head Rest Massage x 10 Unit (Tempat Pertama hingga Kesepuluh)

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN

1. Like facebook penaja.
  
2. Follow instagram penaja.

3. Follow Blog penaja
4. Buat satu entry khas dengan tajuk Giveaway Nurfuzie & THE BABY STORE - Malaysia Baby Online Shop

  • Copy Coding yang disediakan dan paste kan di html blog post anda.
  • Tinggalkan link entry di kotak komen di entry ini.
  • Tarikh tutup pada 5 Jun 2016 jam 11.59 malam.
  • Pemenang akan dipilih berdasarkan kreativiti membuat blog post, memenuhi syarat yang ditetapkan. Keputusan juri adalah muktamad.
5. Share/Ping Artikel ini di samaada di Facebook Personal anda, Fanpage atau Facebook Group lain.

Semoga berjaya semua..

Nota Tambahan : - Jika anda adalah seorang blogger dan ingin menjana pendapatan melalui blog anda. Anda boleh sertai Program Affiliate The Baby Store. Pihak The Baby Store akan guide anda bagaimana anda boleh membuat duit melalui blog anda dengan program ini. 

Sasaran The Baby Store adalah membantu para Affiliate menjana sekurang-kurangnya RM2000 sebulan tanpa menjual. Hanya post artikel yang dibekalkan oleh The Baby Store sahaja. Mudah kan?

Jika anda berminat anda boleh klik di link ini --> Program Affiliate The Baby Store

May 9, 2016

Senarai Pemenang ABPBH 2016



PUTRAJAYA: Berikut keputusan Anugerah Bintang Popular BH 29 yang berlangsung di Dewan Plenari, Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC), di sini, malam ini. 

Artis Baharu Wanita Popular - Mira Filzah 
Artis Baharu Lelaki Popular - Sufi 
Penyanyi Wanita Popular - Adira 
Penyanyi Lelaki Popular - Aizat Amdan 



Penyampai Radio Popular - DJ Lin 
Artis Versatil Popular - Ifa Raziah 
Artis Kolaborasi/Duo/Berkumpulan Popular - Wings 
Artis Komedi Popular - Abam 



Pengacara TV Popular - Neelofa 
Artis Trending Popular - Ayda Jebat 
Personaliti Media Sosial Popular - Lara Alana 
Pelakon TV Wanita Popular - Emma Maembong



Pelakon TV Lelaki Popular - Sharnaaz Ahmad 
Anugerah Pencapaian Sepanjang Hayat - Fauziah Ahmad Daud 
Artis Ikon #RESPEK Popular - Datuk Aznil Nawawi 
Pelakon Filem Wanita Popular - Fathia Latiff



Pelakon Filem Lelaki Popular - Sharnaaz Ahmad 
Artis Selfie Popular - Saharul Ridzwan 
Bintang Paling Popular - Neelofa
Source : http://www.bharian.com.my/node/151716

May 8, 2016

First Giveaway Prelove by Lea Azleeya


> Mestilah Warganegara Malaysia

> Buat 1 entry yang bertajuk "First Giveaway Prelove by Lea Azleeya"

> Follow link di bawah :- 

IG Lea Azleeya      |      IG Qhalea      |      IG Stokin Gebu Gebas

May 5, 2016

Free Mug Campaign (FMC)

Assalamualaikum korang, selamat hari Khamis juga. Harap korang semua sihat sejahtera hendaknya. Kalau ada yang tak sihat tu cepat-cepat makan ubat. Ataupun jumpa doktor ye. Jangan nak pandai-pandai ambil ubat dengan dos yang berlebihan. Badan tu kan nak pakai lama lagi. Hehe.. Membebel pasal kesihatan pulak yek

Berbalik pada tajuk blog harini. Siapa yang tak suka benda free sila jangan teruskan pembacaan anda. Entri ni hanya untuk yang suka barang free jer. Haha.. Jangan nak sentap okkeh.

Sebuah syarikat printing yang dikenali dengan nama Printcious dengan berbesar hatinya nak bagi korang mug free. Iye... Free wey. Tapi hanya untuk 10,000 yang terawal sahaja. Kempen ni akan berlangsung sehingga 31 Julai 2016. Ha.. Panjang lagi masa nak redeem mug ni. Cepat-cepat pergi website Printcious ye.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------


Printcious is organizing a giveaway of FREE CUSTOMISED MUGS in celebration of special occasions from 1st of April until 31st July including but not limited to Mother’s Day, Father’s Day and Teacher’s day. So if you have love ones who deserve their own special mug, continue reading to learn how you can redeem a free customised mug for them.

Steps
  1. LIKE & SHARE our Facebook post regarding our Free Mug Campaign and set your post visibility to PUBLIC.
     
  2. Create a member account (open in new window) & login.
     
  3. In all mug product pages, click the FREE MUG image, the price will become zero. (yeah, it's FREE ^_^)


     
  4. Click the Customise button to customise your mug with a text or image of your desire. After customising click Done and Add to Cart.
     
  5. Follow this step by step until order is done. Then we will print and deliver out in 7 - 10 working days.


Terms and Conditions:
  • Each email is entitled to only one free customised mug.
  • Delivery charge of RM10 for West Malaysia and RM15 for East Malaysia  for each mug will apply.
  • Self collection is not applicable.
  • Free delivery is applicable only for purchases RM60 and above.
  • Not applicable for order using free voucher.
  • Only 10,000 pcs of mugs are to be given away before 31st July. Grab it now!​
 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ha korang, senang je kan step dia. Saya sendiri pun dah redeem mug saya. Beli untuk diri sendiri tau. Macam sayang pula nak bagi dekat orang. Muehehe.. 


Amacam? Korang tak tergoda ke dengan design mug saya tu. Banyak lagi pilihan corak yang menarik yang boleh korang pilih. Nak tukar kaler pun boleh. Berpinar-pinar mata nak pilih kaler dengan design. Semuanya lawa-lawa wey.
Okkey lah korang. Sampai sini dulu bebelan saya. Jumpa lagi di lain entri. 
Wassalam.

May 3, 2016

SHAMIERA OSMENT'S FIRST GIVEAWAY!

Shamiera Osment's First Giveaway!

How to join?


1. Copy the banner and make one post about it.
2. Follow my blog SHAMIERA OSMENT
3. Follow my G+
4. Like my FB page 
and Follow my FB acc 
5. Follow my instagram @shamieraosment
6. Follow my twitter  
7. Do copy and paste your blogpost link in the comment section. :)

May 2, 2016

Mini Giveaway by Hanis Masturina

Syarat-syarat

1) Warganegara Malaysia
2) Follow blog Hanis dan PDK
3) Add google+ Hanis di sidebar
4) Follow instagram Hanis : @hanismasturina  ( akan di check )
5) Tag 3 orang rakan dan pastikan mereka tahu !
6) Copy banner diatas dan buat 1 entri kemudian backlink kan ke entri ini 
7) Paste kan link entri anda di kotak komen bawah ini .

Hadiahnya ? 

Bawal Crepe bidang 55' untuk 2 pemenang !!!
Macam-macam korang boleh gayakan tau dengan bawal crepe ini =)


Bloglist untuk 10 peserta terawal !!!

Tarikh Tamat : 27 Mei 2016

SEGMEN : PENCARIAN BLOGLIST BULAN JUN & PENCARIAN BLOGLIST TAHUN 2016

Syarat penyertaan senang sahaja.

Korang hanya perlu follow blog SYF.DEAN dan buat entri tentang segmen ini serta tinggalkan link penyertaan dekat ruangan komen. 10 pemenang akan dipilih untuk menghiasi ruangan blogslist bagi bulan 6 serta tahun 2016. Selamat bersegmen!

babab.net

Lilypie Second Birthday tickers Blogged.my

Kasih Juju Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign