Kasih Juju: 31 Days Challenge by JDT Blogger - Day 14

January 18, 2017

31 Days Challenge by JDT Blogger - Day 14

Our tittle for today is ---> My social media

Hamboi, kemain lagi speaking omputih pepagi ni hah. Dah, tak mo bebel panjang-panjang. Jom tengok apa media sosial yang saya ada.

1. Facebook
Ini facebook saya. Facebook personal saya. Kalau nak kawan dengan saya silalah add saya yek. Ni link fb saya www.facebook.com/juliajamaludin ataupun korang boleh je klik butang follow ni --> 


2. Facebook Page
Yang ni pulak facebook page. Tapi folower saya tak ramai. Minta tolong kawan-kawan like page saya ni ye :) ni link page facebook saya --> https://www.facebook.com/kasihjj/

3. Twitter
Twitter ni pulak sebenarnya tak aktif. Tapi disebabkan saya dah link dengan Facebook, so segala yang post dekat Facebook akan appear juga dekat Twitter. Nampak meriah jugalah kan Twitter saya ni.

4. Instagram
Dulu saya memang tak reti langsung guna Instagram ni. Saya pun bukannya jenis yang suka sangat amik gambo swafoto nih. Tapi memandangkan kerja-kerja dekat blog ni banyak yang nak Instagram, saya bukalah juga. Follow saya dekat Ig juga tau.

5. Blog
And last but not least, my beloved blog lah. Dah sayang sangat dekat blog ni. Ingat senang ke nak kumpul follower yang banyak macam tu. Susah tau. Kena kerja keras sikit. Eh, bukan keras sikit. Keras banyak. Hehe.. Mana yang belum follow blog saya ni silalah follow ye --> http://www.kasihjuju.com/

3 comments:

  1. aida sudah follow...
    kita kawan kan kat fb ? hi hihi...
    aida ada fb & blog aje.
    yg lain memang x wujud kan pon.
    tak terjaga nanti, Ju.

    ReplyDelete
  2. done follow semua XD

    http://edrinazulkafli.blogspot.my/2017/01/day-14-media-sosial-saya.html

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Kasih Juju Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign