Kasih Juju: 31 Days Challenge by JDT Blogger - Day 15

January 22, 2017

31 Days Challenge by JDT Blogger - Day 15

Tajuk hari ke - 15 : Wallpaper komputer dan juga handphone.

Assalamualaikum semua,

Firstly sorry bebanyak sebab tak sempat nak buat task ni 3 hari berturut-turut. Kesibukkan melanda. Walau macam mana sekali pun, saya akan gantikan entri-entri tu jugak ye. Hehehe.

Okeh, jom tengok gambar dekat pc saya nih...

Haaa... Mintak ampun sekali lagi sebab gambar raya tahun lepas ni muncul lagi. Dah lama nampaknya saya tak tukar wallpaper pc ni. Hahaha.. Selagi belum jemu.

Yang ni pulak wallpaper dekat smartphone. Haha.. Suka gambar ni sebab budak kecik ni berangan kengkonon nak jadi macam Ezad Lazim. Gambar dekat lagu terbaru dia tukan gambar Ezad Lazim tengah berpeluk tubuh. Yang si kecik ni pulak asyik play lagu tu sampai mama dia bosan.

Hehe.. Kelakar kalau ingat balik keletah dia tu. Okeylah korang, jumpa entri hari ke-16 pula.
Wassalam.


No comments:

Post a Comment

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Kasih Juju Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign