31 Days Challenge by JDT Blogger - Day 7 - Kasih Juju

11 Januari 2017

31 Days Challenge by JDT Blogger - Day 7

Image result for day 7
Assalamualaikum korang,

Berjumpa kita di cabaran hari ke tujuh. Tajuk cabaran hari ni; SEKARANG SEDANG BUAT APA?

Fuhhhh, nasib baik tajuk harini senang je. Kalau tak jenuh jugak nak perah otak fikir nak cerita pasal apa harini.

Sekarang ni saya dekat office. Ofcourse lah tengah bekerja. Tapi saya belum mula kerja lagi. Biasalahkan pagi-pagi ni. menacari mood dulu sebelum nak buka fail yang menimbun dekat atas meja ni ha.

Okeh, honestly saya sebenarnya tengah baca review satu resort yang saya nak pergi hari Jumaat ni. Kengkononnya nak buat family day. Eh, ape pula kengkononnya. Dah confirm booking dah pun. Cuma saya ni selalunya lepas booking baru terhegeh-hegeh nak baca review.

Tapi insyaAllah oke kot tempat ni. Baru pertama kali nak pergi tempat tu. Buat masa sekarang ni kena rahsiakan dulu. Yang saya boleh bagitau tempat tu dekat daerah Kota Tinggi. Hint dia lagi, ofcourse lah tepi laut. Yeayyyy, I love beach very much. Muehehehe....

Tunggi saya buat entri pasal resort tu ea. Jumpa besok pulak.
Wassalam :)
(Psst... sorry ea arini tak de gambar saya :P )

5 ulasan:

  1. Wah..bestnya family day kat beach.

    BalasPadam
  2. wahhh bestnya nak bercanda di pasiran pantai hehehe..

    BalasPadam
  3. selamat ber have fun. hehehe

    *drop by from: http://edrinazulkafli.blogspot.my/2017/01/day-7-aktiviti-saat-ini.html

    BalasPadam
  4. nanti share tau..hehe

    dah komen... jom komen sini plak

    http://www.wawaashiharaa.com/2017/01/31-days-challenge-by-jdt-blogger-day-7.html

    BalasPadam
  5. kota tinggi?
    aida x pernah holida di kota tinggi.
    nanti share ekk holiday tu.

    BalasPadam