Kasih Juju: 31 Days Challenge by JDT Blogger - Day 8

January 12, 2017

31 Days Challenge by JDT Blogger - Day 8

Cabaran hari ke-8; Gambar makanan yang sedang di makan sekarang.

Haaaa... Tajuk harini mesti ramai yang post gambar makanan yang sedap-sedapkan. Saya makan kuih seri mukan je pagi tadi. Lepas makan baru tengok cabaran post harini. Terlupa langsung pasal makanan. Dah selamat dah masuk perut 3 ketul kuih seri muka tu. Tak dapat nak tunjuk dekat korang.

Jadinya, terpaksalah tunjuk gambar makanan tengahari ni ha. Mohon lap air liur yang meleleh tu ya. Hehehe.
Hah, amacam? Terliur tak? Nasi kerabu ayam berempah. Nasi kerabu yang paling sedap pernah makan dekat Kota Tinggi ni. Portion ayam dia pun besar wey. Ni kalau mintak yang belah dada mesti perut kenyang giler sampai besok pagi. Haha.. Percayalah sangat. Silap-silap petang nanti pergi pasar malam beli ayam gunting. Hikss..

Mak Teh Mee Celup
Saya beli nasi kerabu ni dekat kedai Mak Teh Mee Celup. Betul-betul sebelah petronas. Dekat dengan carwash. Senang je nak cari. Kalau nak tengok menu apa yang ada lagi dekat kedai tu korang boleh search facebook dekat sini --> Facebook Mak Teh Mee Celup

Okeylah korang. Sampai sini dulu. Jumpa lagi entri hari ke 9.
Wassalam.

5 comments:

  1. fav food! silap laa tengok ni tengahmlam. dah terliur, mana nak dapat T_T


    drop by from: http://edrinazulkafli.blogspot.my/2017/01/day-8-gambar-makanan-yang-sedang-dimakan.html

    ReplyDelete
  2. alamak pepagi da scroll gambar makanan sedap2.. bikin lapar ^^

    ReplyDelete
  3. teringat plak nasi kerabu aida beli minggu lepas.
    gerai kat pasar mlm yg sama.
    da mahal.
    tapi da tak sedap mcm selalu :(

    ReplyDelete
  4. kita tak reti makan nasi kerabu,,huhu

    done komen...
    jemput baca dan komen entry wawa
    http://www.wawaashiharaa.com/2017/01/31-days-challenge-by-jdt-blogger-day-8.html

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Kasih Juju Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign