Kasih Juju: CONTEST | MENANGI PERCUTIAN KE SURIA RESORT

January 22, 2017

CONTEST | MENANGI PERCUTIAN KE SURIA RESORT

contest menangi percutian ke suria resort

Assalamualaikum semua,

Harini saya nak join segmen menarik dari blogger syahirahvaliant.com
Korang pun jomlah join sama. Hadiah dia sangat-sangat menarik tau. Rugi kalau korang tak join. Mana tau dapat salah satu hadiah yang ditawarkan.

Jom kita tengok senarai hadiah:
TEMPAT PERTAMA
1. Voucher percutian ( bilik + breakfast )
2. 1 set couple perfume DEXANDRA 35ml

TEMPAT KEDUA
1. Voucher percutian ( bilik + breakfast )
2. 1 set couple perfume DEXANDRA 3ml

TEMPAT KETIGA
1. Voucher percutian ( bilik + breakfast )
2. 1 set couple perfume DEXANDRA 3ml

SAGUHATI
5 orang pemenang akan dimasukkan dalam bloglist syahirahvaliant.blogspot.com

Hah! Amacam? Dah tergoda lom? Jom join.

Kalau korang nak tau, Suria Resort ni ada 5 cawangan dekat Semenanjung Malaysia ni.
1/ Johor
2/ Cherating
3/ Janda Baik
4/ Terengganu
5/ Bentong

Kenapa saya nak bercuti di Suria Resort?

Ha, sebabnya saya pernah berkursus di Cherating. Masa tu memang company saya pilih Suria Cherating ni lah sebagai tempat kitorang berkursus. Bukan sekejap tau masa kitorang kursus tu. Lebih 2 minggu. Dah macam rumah sendiri dah resort tu.

Macam-macam kemudahan yang Suria Resort sediakan. Senang kata, kursus kami dekat sana tak bosan langsung. Petang-petang aktiviti wajib mestilah terjun kolam renang. Kalau tak nak terjun kolam renang pun boleh beriadah. Nak jogging ataupun main bola tampar. Hah, nampak tak favourite game saya ada dekat sana. Jadinya memang takde istilah bosan.

Bilik pulak memang superb!! Selesa sangat-sangat. Segala keperluan semua cukup. Rindunya saya nak bercuti dengan Suria Resort lagi. Huhu.. Semoga ada rezeki saya bercuti ladi dengan Suria Resort.. InsyaAllah Aminnn.

Okeh, korang yang nak join kontest ni boleh klik je dekat gambar atas tu ye. 
Tarikh tutup : 1 Febuari 2017

4 comments:

  1. Whoaa, all the best, join too.hehe..meh singgah2~

    http://nonasani.blogspot.my/2017/01/contest-menangi-percutian-ke-suria.html

    ReplyDelete
  2. terima kasih kak :)

    http://www.syahirahvaliant.com/2017/01/senarai-peserta-menangi-percutian-ke.html

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

babab.net

Lilypie Second Birthday tickers Blogged.my

Kasih Juju Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign