Breaking

22 January 2017

CONTEST | MENANGI PERCUTIAN KE SURIA RESORT

contest menangi percutian ke suria resort

Assalamualaikum semua,

Harini saya nak join segmen menarik dari blogger syahirahvaliant.com
Korang pun jomlah join sama. Hadiah dia sangat-sangat menarik tau. Rugi kalau korang tak join. Mana tau dapat salah satu hadiah yang ditawarkan.

Jom kita tengok senarai hadiah:
TEMPAT PERTAMA
1. Voucher percutian ( bilik + breakfast )
2. 1 set couple perfume DEXANDRA 35ml

TEMPAT KEDUA
1. Voucher percutian ( bilik + breakfast )
2. 1 set couple perfume DEXANDRA 3ml

TEMPAT KETIGA
1. Voucher percutian ( bilik + breakfast )
2. 1 set couple perfume DEXANDRA 3ml

SAGUHATI
5 orang pemenang akan dimasukkan dalam bloglist syahirahvaliant.blogspot.com

Hah! Amacam? Dah tergoda lom? Jom join.

Kalau korang nak tau, Suria Resort ni ada 5 cawangan dekat Semenanjung Malaysia ni.
1/ Johor
2/ Cherating
3/ Janda Baik
4/ Terengganu
5/ Bentong

Kenapa saya nak bercuti di Suria Resort?

Ha, sebabnya saya pernah berkursus di Cherating. Masa tu memang company saya pilih Suria Cherating ni lah sebagai tempat kitorang berkursus. Bukan sekejap tau masa kitorang kursus tu. Lebih 2 minggu. Dah macam rumah sendiri dah resort tu.

Macam-macam kemudahan yang Suria Resort sediakan. Senang kata, kursus kami dekat sana tak bosan langsung. Petang-petang aktiviti wajib mestilah terjun kolam renang. Kalau tak nak terjun kolam renang pun boleh beriadah. Nak jogging ataupun main bola tampar. Hah, nampak tak favourite game saya ada dekat sana. Jadinya memang takde istilah bosan.

Bilik pulak memang superb!! Selesa sangat-sangat. Segala keperluan semua cukup. Rindunya saya nak bercuti dengan Suria Resort lagi. Huhu.. Semoga ada rezeki saya bercuti ladi dengan Suria Resort.. InsyaAllah Aminnn.

Okeh, korang yang nak join kontest ni boleh klik je dekat gambar atas tu ye. 
Tarikh tutup : 1 Febuari 2017

4 comments:

Ana Suhana said...

DSYS

Semoga berjaya 😍

Nona Qiyah said...

Whoaa, all the best, join too.hehe..meh singgah2~

http://nonasani.blogspot.my/2017/01/contest-menangi-percutian-ke-suria.html

Norliza Nordin said...

Good luck!

Nurul Syahirah said...

terima kasih kak :)

http://www.syahirahvaliant.com/2017/01/senarai-peserta-menangi-percutian-ke.html